Followers

Sunday, July 5, 2009

My SunShine2U GiveAway.....

GiveAway Lagi....kali ni dari MYSUNSHINE2U..... Website SunShine dengan Tema Kedai Online nyer.....MySunShine Creative Gift Shop.....dengan ciri2 Gift yang menarik untuk baby....antara gift yang disediakan di Website Online MySunShine2U ni adalah :

- Baby Diaper Cake
- Baby Bouquet
- Children Book

Kali ni dengan murah hatinyer My Sunshine2U nak menaja 2 hadiah untuk pemenang GiveAwaynyer......nak tengok ape hadiahnyer????

Please Scroll Down

:
:
:
:
:
:
:
:
Ta..da.....
iaitu Pink Diaper CupCake & Blue Diaper CupCake.....cantikkan...sungguh uniq andamannyer....nampak tak???ape???tak nampak....kurang jelas???ok2...mama tayangkan yang lebih besar lagi......

:
:
:
:
:
:
Blue Diaper CupCake
Pink Diaper Cupcake

mesti dah nampakkan???cantik2...kalo nak lebih puas tengok atau nak join Giveaway ni....jom klik website ni MY SUNSHINE2U GIVEAWAY.....

Untuk melengkapkan syarat2 penyertaan GiveAway ni mama kena pilih salah satu barang yang ada kat website tu .....dan barang yang telah menjadi pilihan hati mama adalah :

:
:
:
:
:
:
:
TA...................DA.......................

Cloth Diaper's...........nape mama pilih ni???sebabnyer selama ni Aqish tak pernah ada CD (cloth diaper)....so mama teringin nak pakaikan Aqish CD ni....selalunyer Aqish pakai mamy poko je....nak try gak la pakai CD ni...kalo sesuai leh la beli lagi kat My SunShine2U(ni bukan ayat bodek k)....

Sebenarnyer banyak lagi item2 yang menarik kat website tu...tapi naik juling mata mama nak pilih yang mana satu???so last2 mama pilih CD ni....cantik kan...ada gambo Animal...mesti Aqish suka punyer...kalo ada rezeki Aqish...leh la menang hadiah yang ditawarkan....Pink & Blue Diaper Cupcake.....

Maka lengkaplah sudah kesemua syarat...pada yang nak join masih sempat lagi tau....Giveaway ni pun dah disenaraikan dalam blog My-Giveaway.Blogspot.com......so marilah beramai2 join....

11 comments:

miela77 said...

wah...makin meriah contest ek...iela suka2...

adda said...

tenkiu.. tenkiu.. bg info.. nak join gak eh.. mana la tau ada rezki kan

miezaniera said...

gud luck lg sekali..;D byk join tu salah satu mesti kena punye hik hik ;D

fazilzura said...

comel nye

Mysunshine Gift Shop said...

salam dear,
i can c only 1 entry. ada yg tertnggal ker? make sure u ada 4 entry ya.. nanti sayang u terkuar dr syarat..

ada masa lagi...t/malam esok closing..

zar

kakyong said...

kakyong tak join n3 ni.. sebab xde idea nak buat sampai 4 n3... hahahah...

mummYaeesh said...

ingatkan cupcake yg makan2 tu..woohoo!jap nak tgk gak kot2 cukup syarat leh join sekaki!woohoo

mummYaeesh said...

hok aloh!baru pas terjah..confirm takleh..due date dia kul 12tghmalam td..woohoo!lgpun tu utk baby..mcm tak sesuai jek..woohoo

asmieyra said...

best viist blog mysunshine nie..kreativ betoi ownernye..so cecepat join giveaway ni..huhu...ada hadiah spesial tue,

asmieyra said...

huhuhu,masuk list final contestan juga kita yer..so dup..dapp..dupp..dapp..tgu result yer..huhuhu..sape lah geranganyer...

Mysunshine Gift Shop said...

u've won mysunshine blog giveaway!! ^_^

consolidation price

email me your details pls..
full name :
adrdess :
tel :
baby gender :
blog add : coz i tak cam your email address...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.