Followers

Friday, July 17, 2009

Nape tak de entry baru ari ni????

Tengok pada tajuk pun semmua dah tau kan memang dari pagi tadi tak de entry baru kat blog mama ni....sebabnyer ari ni mama MC....MIGRAIN......pagi2 tak leh nak bangun sebba rasa sakit kepala sesangat....mama memang ada sejarah migrain sejak sekolah lagi.....dah lama tak kena....ari ni plak jadi balik.....selalunyer mama makan ubat Sandomigrain baru ok...kalo makan ubat Postan a.k.a ubat sakit kepala mesti tak lut punyer...so ari ni tak larat nak gi keje apatah lagi nak ngadap komputer???leh terima ke ayat ni sebba sekarang ni pun tengah ngadap lap top....sekarang dah ok sikit....
Pi klinik doktor kata sebab mama terlalu banyak fikit & stress...ye memang mama ngaku pun sebba sejak akhir2 ni banyak sangat keje & macam2 masalah kerja.....balik lambat...tak cukup rehat....
Yang dasyat nyer selama ni mama tak pernah diberi ubat RELAX just ubat migrain jer....tup2 ari ni dapat plak....
dua jenis ubat je yang doktor bagi.....mama tak makan pun ubat relax tu...cam ubat penenang jer???nanti terus tertido jer...

MC ni SAH punyer tau bukan beli ek...al maklum lah sekarang ni senang beno nak dapatkan MC....satu hari sajok MC nyer....mama setahun hanya sekali je MC....bagus tak???

20 comments:

fazilzura said...

lor mama sakit ker?
migran yee

g mandi air bukit.. pehtu tido dlm gelap ..
lega skit

Me said...

get well soon ya ... :)
salam mesra dr sha of my-giveaway.

Dj Epoi said...

Sian Mama kat sana...

Moga cepat sembuh arrrrr...

Boleh Cepat berblogging hehehehh

Yan said...

dulu selalu gak p klinik yg senang dpt mc..
mata tembelpun dia leh bg 2 hari mc hahaha.. siap tanye berapa hari u nak?? hehhehe..

tp skang tidak lg.. kerana yan dah pindah umah huhu.. harap2 klinik tu buka cawangan kt pasir gudang haahahaha

Noy said...

waktu ni mmg season demam kan..dgn musi buah and all buat ramai yg affected by the pores..do get well soon..have a gud rest

nurshah80 said...

Semoga cepat sembuh yeeee....

Mama Qaseh said...

semoga cepat sembuh ye mama_aqish..
jgn ngelat mkn ubat..huhuhu

AlizMieAlya said...

get well soon mama..tk cr ok!

zh-ena said...

ena pernah baca psl nak ilangkan migrain @pun skt2 kepala nie..

urut tapak kaki..sbb di bawah tapak kaki la segala tempat utk kita hilangkan rasa skt..buat la refleksologi tapak kaki..

tak rugi kan klu kita mencuba

kakyong said...

semoga cepat sihat ya...

hmm.. kakyong jrg2 sakit kepala..

byk2 kan berehat & minum byk air masak..

asmieyra said...

siannmama..mmg tertekan kalo kn migrain nie..rasa sakit banagt..then nak marah-marah..sy nie dr zaman sekolah ni menanggung migrain..skrg jer kureng sikit..alhamdulillah...

Kamariah Idris said...

Subang Perdana ni dekat je dgn umah Kay. Kay duk Subang Bestari. Klinik Subang Perdana ni pon Kay penah g . Ubat dia mmg ok. Iman demam teruk dulu dgn selsema hampir kena semput. Klinik lain dia bg ubat je. Kat Klinik ni siap dia buat nibulaizer..camtu la bunyi dia...

admin said...

kesina kat mama qis...
mmg sakit bila dpt migrin nih...mkn ubt yer...semoga cepat sembuh

asmaa said...

saya yg tulis...sori...terguna log in hubby...

::khai_sweetgurl:: said...

alaahai..ciannye kt mama.. nie mst byk sgt berfikir kn.. dh2 x mo byk sgt fikir tw... t lg byk dpt ubat hehehe... sy cukup x suke mkn ubt2 nie..

asmieyra said...

hai sis..how are you today??? hope get well soon..okies...

miezaniera said...

ciannye mamaAqish..moga cepat sembuh ye..;D seb baik arini miezaniera ade kursus,kalo tk mesti boring tkde new entry from mamaAqish..ahaks..;D

nurshah80 said...

ciannyer mama aqish sakit yer.... harap2 cepat la sembuh... nanti blog tak cite baru ....

AkMa said...

ciannye mama..rehat le mama..x yah pk bnyk2..relaxkan pikiran tu yer..

R LEeN said...

xtau cene sakit migrain tuh....

cene ek....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.