Followers

Wednesday, July 22, 2009

Nyam...Nyam....

Zaman sekarang orang bagi cenderhati untuk kahwin simple je kan....Kek berbentuk ala2 bahulu ni diberi oleh kawan seopis mama....adeq dia kahwin banyak lebih so tu yang dapat satu sorang kat opis.....sedap tapi sampai la ni mama tak makan2 lagi kek tu....



Cantiik kotaknyer....awat gambo kek ni jadi cam tak clesr ek???camera rosak ker???


  • p/s sape nak tempah habaq mai ek...

15 comments:

AkMa said...

macam best je kek nye..lawa la beg hantaran tu..

nanti bleh la tempah kek ni..nampak sedap..emmmm.

[-suziey-] said...

aah skang ni kasi kek bahulu ni je..senang n sedap..kalu sy dpt dlm kete dh mkn trus..ekekek:D

~zuraiwan~ said...

x mkn lagi.....simpan buat kenangan ke?

zh-ena said...

mcm berlapis jea gambo entry kali nie

nurshah80 said...

kalu kita2 dulu kerepek2 and potongan kek jer kan.... ditambah la ngan adiah ckit.. beg ... nak kawin skarg ni makin bertambah kos....

Mama_Aqish said...

To akma : memnag best & beso...makan terus kenyang tak yah makan nasi lagi

Mama_Aqish said...

to suziey : uik...untung kalo bagi suziey banyak2 ni tak membazir...

Mama_Aqish said...

to Zuraiwan : tak sempat nak makan...(leh pakai ke alasan tu)

Mama_Aqish said...

to Zh-Ena : tu la pasal...dalam camera cantik jer biler upload jadi cenggini plak musykil tol la

Mama_Aqish said...

to nurshah : tol tu...jimat kos tapi sekarnag ni macam2 buah tangan ada yang penting sediakan duit je...

nurshah80 said...

hehehehe betul betul betul

asmieyra said...

macam manarik jer..nak test juga ler...huhuu..okis ker??

eRiNsZ said...

erin terliur toooolong toooolong

miezaniera said...

zaman dah berubah..org sekarang dh malas nk kupas2 telur..hehe kek ni sng dan sedap dimakan..;D

mummy_ayu said...

sekarang nie macam macam pesen gift orang kawin, waktu my sis kawin hari tu, last 2 years la, pun tempah macam nie.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.