Followers

Friday, July 31, 2009

Pandainyer.....Anak Sape ni???Anak Mama.........

Lama tak update citer pasal Aqish ni...ape kata pagi2 ni layan telatah Aqish main Block......siap ada lagu bagai lagi....tapi sorry gambo tak clear sangat...

Aqish memang suka bebeno main block ni.....menan kegemaran....menan camni boleh mengasah minda anak kita supaya berpikir...tak gitu????

18 comments:

[-suziey-] said...

aah btol..mengasah ank bpk secara kretip...hehe

Mrs. Adz said...

pandai aqish..seronok nengok..memang ade musik latar lagi..good work..

asmieyra said...

btulx4....masa bermain ler mguji keaktifan budak..uji IQ

asmieyra said...

mainan ini menguji ketajaman Iq,jika aqish pandai mix+match..mmg bijak budaknye

asmieyra said...

Iq yang tajam,semakin diasah semakin bijak..mama pandai ajar aqish yer..tahniahh

asmieyra said...

Iq yang tajam,semakin diasah semakin bijak..mama pandai ajar aqish yer..tahniahh

yantz-yeem said...

aqil pon ada stu menan camnie..tp mula2 je dia syiok nak masukkan match kan block tu...lama2 dia campak ntah ke mana...

nurshah80 said...

mmg bagus tuk minda ank2 yang sedang nak membesar...

Momma Mia said...

betol betol betol mama (versi Upin & Ipin)

fazilzura said...

mg betui sgt2 muma...

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

bijak........oooooooooo.........

zh-ena said...

mmg kita as parents kena asah minda ank kita supaya jd lebih kretif

mummy_ayu said...

ah ah! mainan macam ni bagus untuk otak dan IQ budak budak.

mummy_ayu said...

mainan lego pun bagus untuk bebudak.ian suka main lego, buat macam macam bentuk yang kita pun susah nak teka.

mummy_ayu said...

mengajar anak biar dari kecik..senang nak dibentuk..kan mama aqish?

miezaniera said...

betui3..pandainnyee aqish..very gud girl..;D

miezaniera said...

betul tu mummy_ayu, sokong 100 percent..anak2 skrg ramai yg bijak2..

miezaniera said...

utk mndapat anak yg bijak, mama n papa dia pn ne bijak jugak hehe kan kan kann

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.