Followers

Thursday, July 30, 2009

Pengumuman Penting!!!

Untuk pengetahuan semua contest yang mama anjurkan akan ditutup dengan rasminyer pada 31hb JUly 2009 pukul 12.00 tengahari...idi adalah kerana proses upload gambar pesrta & proses Vote akan dilancarkan selepas itu....kepada yang masih berminat nak join cepat2 hantarkan penyertaan sebelum tamat tempoh waktunyer.....sape yang lambat sebarang pujuk rayu, surat menyurat, email, sms @ tepon semua tidak akan dilayan...tiada talian hayat k.....
  • So tunggu esok mama akan upload kesemua gambar peserta kedalam blog....so pastikan entry berkenaan contest ni dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda bagi memudahkan mama untuk mengcopy paste gambo anak2 anda seterusnya menguploadnyer kedalam entry edisi khas di blog mama ni......
  • p/s ada sesape yang kurang jelas????leh tanya kat entry ni k...mama kebizian tikit tu yang tak sempat nak publish ape2 citer pun...

34 comments:

Gieyana said...

haha..no wonder x der citer kuar erk..x per..buat keja pelan2...

Mama Qaseh said...

yeah...akhirnya sampai gak ke penghujung..x sabo nk tgk sape yg menang..

pasal vote mengvote ni yg lemah skit
ni..x ramai kawan..cane nk menang..

mummy_ayu said...

wah..dah dekat time tutup..cepat kalu nak join!

mummy_ayu said...

mama aqish busy ye..sian! pelan pelan yer!

fazilzura said...

OK MAMA .. roger..

** psst .. mama , dh jumpe le link mama kat blog zura ???

[-suziey-] said...

hohoh..kita dh submit aawal2..ekeke:D ala start hr sabtu ke undian...adeii..camne nk raih undi ni...weekend mostly xonline..ekeke;D

eRiNsZ said...

pham mbak... daku udah join..
sila bagi princess eisya mnang..

miezaniera said...

Jelas buk..segalanya jelas bangat..;D

miezaniera said...

harap2 ada rezeki Qasrina kali ini..gud luck to me ;D

asmieyra said...

huhu..sib baik mama war-warkan..ada juga miss syaratnyer...Tq mama

asmieyra said...

harinie br sedar blon bt n3 sbgi sticky mood..seb baik...takper2...dah ok

asmieyra said...

dalam kebizian mama ada masa tuk remind blogger yer..good job mama

mummy_ayu said...

dah update top komentator, tak appear plak, so komen je la.tak tau la no berapa sekarang!

mummy_ayu said...

all the best untuk semua...!!

mummy_ayu said...

suspen tunggu keputusan pihak penganjur.. tengok sapa finalis yang join...

CuTeMiUt78 said...

okies.. mama.. faham ngan setiap apa yg diterangkan..

CuTeMiUt78 said...

roger and out... :D

CuTeMiUt78 said...

pas ni nak bersiap sedia utk sesi pengundian plak.. :D

nurshah80 said...

jangan lupe copy pic irfan hehehehe

nurshah80 said...

kini masanya mama peningkan kepala hikhikhik.....
mama nak cr bakal menantu ker ni sebenonyer??????

zh-ena said...

tak sbr nak tgk saper yg menang nnti

mummy_ayu said...

wah still tak dapat tengok carta top komentator tu...demam plak internet nie

mummy_ayu said...

napa still tak leh view carta tu..

CuTeMiUt78 said...

eemmm... takpe mama aqish.. buat pelan2 tau.. take your time

CuTeMiUt78 said...

to mummy_ayu
setakat ni mummy kat tmpt yg ke 3 ngan 135 point.. tu yg kita nampak la.. good luck for the top komentar k

kakyong said...

tak sabor nak tengok foto anak2 comel ni...

SHIMA said...

x sabar plak nk tgk peserta3nya..yg lg x sabar nk tau sapa la pemenang tu..hehe.

x pe,slow2 mama aqish

Momma Mia said...

Cepatnya dah sampai akhir bulan... :(

Momma Mia said...

Best nya mama akan upload kesemua gamba peserta... Tak sabar nih. Suke tengok sume bb.

asmieyra said...

mama..koment pon smapi kul 12 ker? pastu stpk ek..nak kira valid smpai bila?

asmieyra said...

makin berdeborler..huhuuu..sabojerelah....

Momma Mia said...

Akhirnya dah 31hb.. cepatnya

asmieyra said...

yes momma mia..masa berlalu begitu pantas...counting mode..

asmieyra said...

masa yang ditunngu-tunggu telah tiba...japs nak review lagik...takuttttttt disqualifite

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.