Followers

Thursday, July 30, 2009

Sape Yang Join Contest Mama_Aqish GiveAway My Cute LiL Prince & Princess

STICKY MODE!!! ENTRY BARU????SCROLL DOWN!!!!
Tarikh penutupan contest dah semakin hampir....dan mama mungkin akan menutup penyertaan lebih awal.....ape2 pun mama akan inform & update untuk makluman semua.....berikut adalah senarai blogger2 yang memasuki contest yang mama anjurkan:

R Leen, Haslinda, me n de alisha, Umi Qaisara, Miezaniera, Ibu Mifzal Arsyad, Mama Qaseh, Aimy Comel, Kak Yong, FazilZura, Mama Kyra, Miela 77, Jue a.k.a Ibu Iman Zafran, Bukhairiah, Asmieyra, Mama Auni Firdina, Momma Mia, Akma, Erinsz, Shasha Shaikha, Liana, nurshah 80, Mummy_ayu, Zieha, Baby Sufi, Ibu Damia, UmmiAqeef, Mama Adam, UmiDanish, Echa, Cute-Miut, Suziey, anamarza , Honeylanz, Zh-ena, effa Mahat, MRS.Adz, Mamahamzah, Lyeana, Mama_Uzma, Shima, Suzie, Ummi Mira Haziq

  • Takat ni ada 40 penyertaan....tapi tak semetinyer semua nama2 diatas penyertaannyer di kira sah....sebab mama dok round2 blog masing2 masih ada yang tak cukup syarat. so kat sini mama nak ingatkan balik ape syarat2 nyer....kalo tak nak penyertaan anda terbatal secara automatik....sila review semula semula entry anda tentang contest ni.....sayang kalo dah penat2 wat tup2 terbatal plak....so review balik k....
  • Jadi Follower
  • Add bloglist
  • Jawab 2 soklan (nama anak anda mesti menang & ape yang anda tau pasal blog ni)
  • mesti wat "STICKY MODE" tak de tak aci sebab dah siap wat tutorial camne nak wat sticky mode
  • Masukkan nama & umur anak kat dalam entry tu
  • Tepek Banner
  • Anak mesti lahir dari tahun 2007 - 2009

Nak tau syarat penuh???klik SINI & SINI

  • p/s kalo ada name sape2 yang tercicir sila bagitau ek...ataupun link yang mama wat tak link ke blog anda.....
  • Jawap pertanyaan Suziey: gambo kalo 2 bulan lepasnyer leh la(sian nak snap2 bagai plak nanti)....tapi kalo ada yang latest lagi bagus...

P/S ADA NAMA SAPE2 YANG TERTINGGAL TAK???KALO ADA TINGGALKAN URL LINK KAT ENTRY NI COZ MAMA DAH PENING NAK COPY URL YANG BERTERABUR......

83 comments:

asmieyra said...

nama dah masuk list..tq mam aqish..tp salah spell asmieyra ..huhu..apapon okes

eRiNsZ said...

link pink ku dah tersenarai.. Tq ya..
hehehhehehh

nurshah80 said...

nur nyer pun ader hehehe semoga berjaya tuk smua yg menjoinkan diri di contest ni

[-suziey-] said...

alamak...xpost lagi n3..uwaaa...mama tunggu..nk masukkan aQeel..hehe..

Mama Qaseh said...

yeah..yeah..nama sy tersenarai la..tapi rasa2 nye sume syarat dh dipenuhi..ade yg tertinggal ke??

eRiNsZ said...

Good Luck untuk sumer yer.. ku smapt skodeng prince and princess korang mg CUTE..

well kiter sumer dah mnang pown.. hehehehe

miezaniera said...

olrite tq mamaAqish..sy pun rasa mcm dh wat sume syarat..kalo ada yg tertinggal plis inform ye mamaAqish..toche ;D

[-suziey-] said...

mama..nk tanya la..gambo tu msti yg d latest or bole amik mana2 gambo yg agk2 2-3 bln leps..hehe..

UmiDAnisH said...

nak join gak, da post comment kat entry tu.. pos kat sni gak la boleh, jom tgk danish kat sini

http://umidanishku.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html

mummy_ayu said...

wah..nama dah tersenarai..kira dah diterima la penyertaan kan? TQ Mama Aqish!

mama auni firdina said...

yes,nama sya pon ade gak..hrp2 syarat sudah dipenuhi..mama aqish,pls check my blog again..tkt lak kene reject..huhuhuh

me n de alisha said...

mama nama kite dalam list dah...already check the rule, already update yer and already sticky mode..thanks sebab ajar yer...

tolong cek yer mama ...http://mypreciousalisha.blogspot.com/

R LEeN said...

huhuhu....

nama kite dah ada....

wish luck for dania

PaPa&MaMa Kyra said...

hai mama aqis...saya nak tau kenapa peyertaan saya tak lengkap..puas dah dok cek ni...TQ

Mama Adam said...

salam..mama aqis..nama mama-adam lum msk lg...mama dh buat dh ape yg dikehendaki...sila la lawati http://mama-adam.blogspot.com

ummiaqeef said...

salam mama aqish,

kite dah join ye..

silalah lawat blog saya :

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince.html

fazilzura said...

MAMAAAAAAAAAAAAA..

emm ada ke yg x lengkap .. bgtau ler..
zura rs cm dh lengkap jek .. kalau x, bgtau yek

R LEeN said...

mama....nk tanye, knp warna nama kite lain dr diorang?

[-suziey-] said...

ok thanks mama jwb soalan kita..hehe..tgh cari gambo ni..isnin ni kita post n3 ok..

fazilzura said...

MAMA...
sedih ni .. list mama ado le dlm blog zura .. cube mai tgk betui..
huhuhuhu

Nana said...

dan lagi x nk join?

asmieyra said...

japs nak check 1 per satu rules nie..takut tercicir plak..nak join kang kecundang..huhu..jap yer mama...

asmieyra said...

okies...semua dah complete..mama try site visit skali lagi..kot ada yg tercicir habaq mai no...

oli said...

nak tanya syarat untuk baby girl, berapa tahun boleh masuk contest?
agak keliru...kat sini tulis
--->Anak mesti lahir dari tahun 2007 - 2009
tapi kat syarat penuh http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-princess.html pula dari 2008-2009?
ada 2 contest ke?

Echa said...

saya baru join.. bole lagi kan?? belum tarikh tutup kan??? maaf kalau salah.. tapi saya dah buat entry.. ni entry saya..

http://ecatir.blogspot.com/

CuTeMiUt78 said...

sempat lagi kan klu nak join..

kita dah buat link back dah.. tapi klu mamaaqish tak perasan.. ni link nya..

http://cute-miut78.blogspot.com/2009/07/contest-my-cute-lil-prince.html

harap2 qualified la ya.. :D

Mama_Aqish said...

To Oli : tengok update yang latest sekali k..

anamarza said...

dah ltk entry kat http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince_09.html

ni link ku :http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/mama-aqis-giveaway-my-cute-lil-prince.html

nama : suzana
nama anak Safiyya Humaira (03/03/2007)

Liana said...

mama Aqish...
Ummi dah betul kan... Tak tau ler kalo ada kesilapam lagi yer...huhuhu....

honeylanz said...

nk join jugak.
ni link nye
http://honeylanz-mydream.blogspot.com/

# mohon tunjuk ajar. masih x brp nak pandai join contest..thanks in advance ;)

nurshah80 said...

hehehe sungguh meriah contest kali ni.... semua cute2 hehe.. sape la agaknya yg juara???????????????

asmieyra said...

merihkan majlis huhuhu...mama knp top komentor nye makin turun grafnyer..conunting makin hari makin turun ler..ker aku yg silap nie..huhuuu..plz check mama.TQ

AkMa said...

nama kite dah tersenarai...mama kite nye entry dah cukup syarat ke?rs2 cam dah cukup..kalau x cukup g tau arrr..

ummi afifah said...

nak join gak... sempat lg ke ni....

mummy_ayu said...

wah makin banyak penyertaan..apa pun good luck & all the best tuk semua!

mummy_ayu said...

kalah menang adat bertanding..janji happy!!!

zh-ena said...

ena dh buat entry psl contest mama nie kat blog ena..

nie linknya :

http://zh-bucuk.blogspot.com/2009/07/my-cute-lil-princess.html

effa mahat said...

salams mama aqish..

nak join gak la...
free to click ok. thx.

http://mamafaranzara.blogspot.com

mummy_ayu said...

ada lagi penyertaan baru...good luck!

Panggil Saja Lyeana,Yana said...

saya nak joint.....http://lieyeana.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-give-away-my-cute-lil-prince.html

Panggil Saja Lyeana,Yana said...

nnti jenguk2 lah yer....sy pon nak join...http://lieyeana.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-give-away-my-cute-lil-prince.html

kakyong said...

kakyong rasa mcm dah patuh semua syarat... echewahhh.. rasa2 nyer lah... hihiiii..

gud luck mama aqish... :)

asmieyra said...

menghitung hari..detik demi detik...huhuu..berdebor2 tunggu result....2 days...

asmieyra said...

sure calon2nyer tak sng duduk kan..mama..panantian satu penyiksaan..huhuhu..alamak terlebih sudahhh

mummy_ayu said...

confirm la...semua duk tunggu time nak buat entry voting pas tu tunggu keputusan...sapa la yang menang..

mummy_ayu said...

pas tu mama aqish plak tak saba nak gie shopping kat padini warehouse...wah..jelaousnya!

mummy_ayu said...

mama aqish..jgn lupa kami ye shopping nanti!

asmieyra said...

wahh..makin meriah blog mama nie..dr 25 up to 40...

asmieyra said...

saingan makin sengit nie..takper janji enjoy...huhuu..chayokkkkk

asmieyra said...

kalo mama confirm pakai sistem voting sure tak layak..kurang knlan

asmieyra said...

akan ku cuba apa yang terdaya..huhuuuu..chayooo to all mommies

oya@mamahamzah said...

hai.. meriah la plak contest ni

oya@mamahamzah said...

aku nak komen lagi... blog ni memang best...

oya@mamahamzah said...

oit mam aqish... tak tido malam nengok blog...

oya@mamahamzah said...

ooo rupenya nama saya dah ada... dah di review... tq ekkk mama Aqish

asmieyra said...

nourves ler plaks..mcm nak tunggu result exam,huhuu

asmieyra said...

apa-apapon..relax jer...kan mama kan..mama ada juri jemputan ker?

asmieyra said...

mama relax2 ejr cek setiap n3 tau..tkut kn migrain plak..sian mama..

R LEeN said...

knp nama kite warna lain ni......

anamarza said...

salam, klau klik kat nama trus link ke blog masing2 eik?? nape bila klik kat nama saya tk link eik??

sory mama aqish byk tanya plak...mama pun dh feningkan niplak byk tanya.... :)

mummy_ayu said...

wah dah dekat time tutup contest..cepat!ramaikan lagi peserta..

mummy_ayu said...

memeriahkan contest mama aqsih nie...

mummy_ayu said...

good luck & all the best semua!

asmieyra said...

dalam dok review ada juga tertinggal..huhu..nasib baikkkk

asmieyra said...

kn review lagi nie..kang terbatal gtu jer..huhuu..sian mama..ponat nak check 1/1

Mrs. Adz said...

dah ade pun nama daku..rasa-rasa macam dah cukup je syarat tu..good luck pada semua..

tak ade juri jemputan ke..

nurshah80 said...

hehehe mama tengah sgt bz la ni yer hikhikhik

nurshah80 said...

teruje sgt nak tunggu keputusan hihihihi.... apapun tahniah pada semua peserta hehehehe kita semua pemenang...

nurshah80 said...

byk nyerrrr oya wat komen hehehehe... rajin tu

Effa M. said...

mama aqish..
apsal nama kita (effa mahat)
warna hijau.. huhu..
ada problem kee..
atau sesaje pelbagai warna..
huhuhu

mummy_ayu said...

kita pun nak check gak, takut ada syarta yang tertinggal

mummy_ayu said...

dah check..semua ok rasanya. TQ for remind!

Momma Mia said...

Ramainya join... Tak sabar keputusannya kan...

Momma Mia said...

alamak takut plak tak ikut syarat2nya.. check macam dah ok??
kompius ka daku???

Momma Mia said...

penantian memang satu penyiksaan... hahaha (ampun terlebih2 la plak)

mummy_ayu said...

ha, pagi nie baru leh tgk carta to komentator..

mama uzma said...

akak...
dapat x link iena...??

baru join semalam...

mummy_ayu said...

tersenarai kat atas atas gak..kalu iris tak menang princess, tapi minta minta tu menang la..dapat hadiah top komentator pun best gak...amin!

mummy_ayu said...

tengahari ni tutup sudah contest..wah berdebar nak tunggu sapa finalisnya...pas tu mari mengundi...

asmieyra said...

makin debar tunggu resultnyher nie..huhuuu

asmieyra said...

so,pada moomies..tungguu..apa kata mama yer..huhuuu

anamarza said...

dah kc ari tu tk betul eik...maaf...

http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/mama-aqis-giveaway-my-cute-lil-prince.html

ni kc skali lg..harap kali ni betul

SHIMA said...

tq mama aqish,nama dah ada...hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.