Followers

Wednesday, July 22, 2009

Solat Hajat

Semalam kat opis mama ada wat solat hajat sempena bulan Rejab & israk miraj.....so ni persiapan sebelum majlis berlangsung....

Lepas solat harus ada acara makan2 plak...so ni semua geng2 seangkatan opis mama...

Kami BORIA....kawan mama satu department.....kami dapat boss baru...

Ni pun kawan mama gak....kami selalu rehat bertiga....Pink colour ari tu...tak janji pun secara kebetulan je tau....

Uiks....awat gambo mama lagu tu...sebenarnyer mama tengah sodap makan buah....tu yang jadi cenggitu....gambar kami bertiga harus ditepek banyak2 tau...memang selalu enterframe dalam mama2 majlis pun....
p/s gambar mamalieyna tak de tau sebab semalam beliau bercuti.....

18 comments:

zh-ena said...

mmg beli kain sepasang sama ker :D

AkMa said...

mcm berjanji je tiga3 pakai pink..any way tiga3 nampak ayu jerr..

nurshah80 said...

Alhamdulillah.... sejak nur duk bandar ni susah nak join sesape tuk solat hajat... kalu balik kg syok la cz semua jemaah baik n kenal pun ye.... nur sebenonyer suke aktiviti2 cam ni...

fazilzura said...

wahhh meriah nyeee..
sempat lg posing sakan yek

Mama_Aqish said...

to Zh-ena : tak lah lain la kainyer cuma pakai secara tak sengaja jer

Mama_Aqish said...

to akma : TQ...he...he...terperasan la plak...

Mama_Aqish said...

to Nurshah : kompeni mama memang sellau wat solat hajat bagi rezeki kompeni masyuk gitu...leh dapat bonus....

Mama_Aqish said...

to Fazilzura : kami memnag suka bangat memeriahkan suasana...

asmieyra said...

baguslah ada juga sesi pengisian rohani..

eRiNsZ said...

part mkan-mkan mg syiok..

Momma Mia said...

Baguih la opis Mama Aqish nih. Good2!
Siap ada mkn2 lagi. Ada kerja ksosong ka lagi di situ? :)

[-suziey-] said...

amboih kemain lagi mkn2 lps solat hajat..siap posing bagai:p

Mama Qaseh said...

best company wat program mcm nie..
tapi nasib kurang baik..company boss cina..so paham2 le kan..

eRiNsZ said...

i Love pink karer taw...

miezaniera said...

acara makan2 tu mmg wajib ada hehe ;D
bagusnye opis wat program camni..

me n de alisha said...

seronoknyer ada makan-makan lagi.

mamalieyna said...

mc daaa..ruginyer tokleh makan free... cam berjanji jer aweks bertiga pink kaler tu.. :)

mummy_ayu said...

wah selalu aqish je posing, kali ni mama aqish punya turn plak..meriah ye kat opis mama aqish...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.