Followers

Monday, July 20, 2009

Tak Sempat Nak Update Ler!!!!!!

Mama ada citer best pasal weekend ari tu....mama balik kampung papa kat Selama Perak....ada macam2 citer yang best tapi ari ni tak sempat nak update la sebab kesibukan dengan PAYROLL la pulak.....
So malam kang @ esok mama update k...so nantikan citer2 yang menarik itu....& lagi satu mama ada nak bagi GiveAway.....nak tau ape bendanya.....tunggu esok tau....
ZASSSSS!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

atty's said...

datang melawat..hehehehehhe

nurshah80 said...

hehehe nak sibuk sibukkan diri lah.... tak sabo nak tunggu next story....

asmieyra said...

mama tak sabo nak tunggu good news mama tue..apa citernyer..lama bangat tak balik kg..rindu rasanyer..

asmieyra said...

ops...baru persan..mamnak bt giveaway lagi yer..nak join...akan ku tunggu beruta mu itue

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.