Followers

Thursday, July 23, 2009

Tak Terbaca???

sekarang ni makin banyak blog2 baru yang tercipta...& ramai kengkawan baru yang mama ada.....mama nak sangat2 lah terjah blog depa ni...tapi tak berkesempatan la...rammai & banyak sangat.....dok kejo ni...yang tu terlepas....dok komen sini....yang sana tak komen.....so last2 mama amik kata putus akan singgah mana2 blog yang update the last story morry je la ek....nak baca semua cam tak logik plak...ye la kena spend 24hour dok ngadap depan laptop....lama2 leh jadi rabun....laptop pun meletup...langsung tak leh berblog....
  • So minta jasa baik semua mana yang sudi jadi kengkawan mama sila la tinggalkan link untuk mama masukkan URL blog korang semua kat dalam Bloglist mama....so biler senang2 leh la mama dok terjah tinggalkan jejak.....leh merapatkan silaturahim...tol tak???saling mengenali.....
  • Antara blog yang mama selalu terjah :

- Suziey, Mummyaeesh, UmiAbiQis, Kak Yong, Baby Ibu, Miezaniera, Yantz, Gieyana, Ibu_arifa, Noy, Fara Adura, PapamamaZara Blog, Atty, Mrs.Adz, Akma, Mama_Tisya, DJ Epoi, Naurah Makwa, MBP, Mummy_Ayu, Padnani, Kak Aidaroha & ada beberapa lagik....yang lelain tu selalu jer tertinggal bas la...tak sempat nak kejo....mana yang selalu tinggalkan komen & mama tak sempat nak terjah blog depa nak bersuai kenal....harap maaf bebanyak....memang kebizian melanda.....

p/s jangan lupe tinggal URL link kat entry ni tau!!!!

YM mama : damia_nurin@yahoo.com @ anjesakura@yahoo.com @ damiaqish@gmail.com

27 comments:

Momma Mia said...

Sudi2lah terjah ke blog saya mama.
http://alinalan.blogspot.com/

[-suziey-] said...

thanks mama sudi terjah blog kita:)

Ummi Salsabila said...

huhu.samala kite.dah ramai.kdg2 terlepas.n xsempat nak roundest.hihi
nnt jengukla blog kite ek,
http://ummisalsabila.blogspot.com/

@yuBak said...

http://ayurosni.blogspot.com

Mama_Aqish said...

to Momma Mia : ok nanti kita masukkan dalam list

Mama_Aqish said...

to Suziey : blog suziey memang selalu kiter terjah...sonot nengok gelagat aqeel tu

Mama_Aqish said...

to Ummi Salsabila : ingat komen ummi pasal sale poney dulu tol tak???nanti kita add k

Mama_Aqish said...

to @yubak : ok noted...nanti kita update

Mama Qaseh said...

Mamaaqish..
meh le jengah blog sy nie..
cherishlovetogether.blogspot.com

eRiNsZ said...

jom pi umah pink erin and pricess eisya:

http://ehemsz.blogspot.com

miezaniera said...

thanks mamaAqish sudi jenguk blog kite hehe kite pn ari2 dtg umah mamaAqish..kalo time boring, sehari 2 3 kali kite dtg muahaha ;D

zh-ena said...

sila la ke blog ena :D

Ibu Ayra said...

tiap ari akak jenguk blog nih... so, jom jenguk sini plak http://rosrusli.blogspot.com/

nurshah80 said...

mama_aqish...hehehehe...
meh la terjah my blog....
wajib tauu cz nur dh hampir jadi top komen this mth hihihik

http://nurshahfamily.blogspot.com/

mummYaeesh said...

haha..tau takpe..klu dulu sume blog weols dan nak trjah dan tinggal komen..sekarang ni non ado... ditambah lak dgn tenet kat uma weols ni mcm hanj gitew.. so sape yg komen jek weols sempat terjah!woohoo

minta maaf gak sbb da lama tak tinggal komen kat sini!

mummy_ayu said...

tq coz selalu mai jengah blog ayu. ayu pun selalu jengah blog mama!

Momma Mia said...

Mekaceh mama Aqish sudi nk kwn dgn mommaMia :)

me n de alisha said...

mama jangan tak terjah tau ...
http://mypreciousalisha.blogspot.com/

Gieyana said...

owhhh..rajin terjah umah kita gak yer...kita pon rajin gak tp kdg2 x sempat nk tinggalkn jejak psl tenet jd biol jer kebelakangn nie..most of the entry suma wat auto publish jer..huhu...

~ Aperpun thks yer sbb singgah umah kita...heeeeeeee:D

asmieyra said...

tq mama terjah juga blog saya..takper paham..amma kesuntunkan masa..sy pon bl free jer br nak jenguk kawan2

mummy_ayu said...

baru perasan, sampai 3 email..busy betul mama aqish kita nie...ayu 1 pun tak terbaca email pun..banyak nya iklan plus facebook.

mummy_ayu said...

cakap pasal facebook, mama aqish tak de facebook ker? boleh add kalau ada..

nurshah80 said...

terjah mama jgn tak terjah hehehek... meriah sungguh blog mama ni...

asmeiyra said...

tq mama walupon tak masuk list nama kat atas tp ada juga blog kite dlm bloglist mama

asmieyra said...

mmg pnt juga nak bhagikan masa..keja.anak.umah..ponat kan?

asmieyra said...

dlm kebizian akn ku curi sikit masa tuk blogwalking

zue @ annaleeya said...

ade mase terjahla umah saye... saye slalu gak sggah umah mama & saye dah add link mama....

http://zue-oklatu.blogspot.com/

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.