Followers

Wednesday, July 15, 2009

Update Weblog Popular 1Malaysia

Salam semua....entry ni rentetan dari entry sebelum ni pasal Weblog Popular 1Malaysia......bagi kengkawan blogger yang nak menyokong mama untuk menang contest ni....sila baca syarat2 yang telah ditetapkan dengan TELITI k....sebab syarat2 nyer mungkin agak sukar difahami sikit....kalo tak paham leh tanya.......

Syarat-syarat

1. Hanya terbuka kepada Rakyat Malaysia dan Weblog Malaysia sahaja samada berbahasa Melayu atau English.

2. Buat satu posting di weblog ANDA dengan memilih satu blog yang paling ANDA sukai dan tuliskan apa bestnya weblog tersebut.

3. Dalam posting Anda wajib ada perkataan Weblog Popular 1Malaysia dan saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog contoh saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://damiaqish.blogspot.com/.

4. Dalam posting Anda wajib ada nama-nama sponsor dan tolong update bila ada sponsor baru.(maksudnyer kalo anda minat nak join contest ni wat entry khas kat blog masing2 then bagitau dari mana anda dapat tau pasal contest ni. contoh kalo dari mama just masukkan url mama dalam entry tu)

5. Dalam posting wajib ada backlink kepada Denaihati.

6. Tinggalkan komen dan link posting anda di posting contest Weblog Popular 1Malaysia di blog Yang Terbuku Di Hati.

7. Peserta wajib subscribe blog ini melalui email dan diaktifkan.

8. Setiap peserta yang mencalonkan wajib letakkan banner Weblog Popular 1Malaysia dimana-mana yang boleh kelihatan di weblog anda.

9. Contest ini bermula pada 1/7/2009 dan tamat jam 12.00 am pada 30/9/2009.

10. Minimum pencalonan untuk Weblog Popular 1Malaysia adalah 100 pencalonan.

11. Minimum reference atau rujukan untuk hadiah 2,3 dan 4 adalah sekurang-kurangnya 50 peserta lain.

12. 1 blog hanya layak mencalonkan 1 Weblog Popular 1Malaysia sahaja.

13. Untuk hadiah ke 5 hanya weblog sahaja dikira, website forum dan website umum tidak dikira, seandainya bukan weblog maka peserta seterusnya akan dikira sebagai pemenang. Hanya 4 weblog teratas dikira sebagai pemenang.

14. Penganjur berhak mengubah atau update syarat-syarat mengikut kesesuaian pada bila-bila masa.


  • Kalo nak lebih pemahaman & contoh???klik sini k ---> MiezaNiera...

p/s Rasa cam rendah diri plak tercalon dalam contest ni sebab DenaiHati nak kan calon blog yang MANTOP yang memang PRO pasal blog, banyak lagi blog yang canggih & terlatest update punyer....adakah mama mampu????Layak ker????

5 comments:

asmieyra said...

huhuu..okiesler..nak join tapi mcm tak layak jer..huhuu..

miela77 said...

memang layak...ramai follower...n baik hati ... rajin bagi giveaway kat org...iela sokong...

btw..iela nak minta tolong vote daku...just taip saya vote 4 di http://mamadanish78.blogspot.com/2009/07/vote-contest-rumahku-syurgaku.html

makacih...nanti iela vote lak ek..

miezaniera said...

yezza..mamaAqish pun ada chances jugak sbb ramai follower dan baik hati dan pemurah..hehe ;D

me n de alisha said...

Insayallah kalau ada rezeki mama boleh menang...nanti saya akan calonkan mama...tapi entrynya saya tak buat lagi ...busy sikit...hehehe...

asmieyra said...

mama ada pelaung menag le nampaknyer..hati kecilku berkata mama kan jadi juara,huhuhu..yerlah..mama ramai pengikut..lagi pon blog ni beshhhhh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.