Followers

Wednesday, July 15, 2009

Weblog Popular 1Malaysia

Sejak akhir ni banyak plak contest yang dianjurkan....masa tengah blogwalking mama terjumpa satu blog DENAIHATI tengah mengadakan contesyt yang bertajuk WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA.......dia punyer tajuk je dah rasa cam merendah diri plak mama ni...ye la kalo blog mama ni yang ala2 biasa2 gitu tercalon ke tuk jadu WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA????
  • Ape tujuan pencarian pemenang Weblog Popular ni???
"Denaihati ingin mencari Weblog Popular 1Malaysia untuk membantu menambah ilmu menguruskan blog dengan lebih baik daripada weblog yang hebat yang mungkin belum terjumpa dalam jutaan weblog di Malaysia. Untuk mencari Weblog Popular 1Malaysia aku perlukan bantuan teman-teman. Hadiah yang menarik disediakan kepada teman-teman yang membantu aku mencari Weblog Popular 1Malaysia"
  • "Kata2 yang dipetik dari website beliau"
  • Jom kita nengok ape plak hadiah yang ditawarkan untuk para pemenang nanti???
HADIAH
  • 1. RM1,000.00 : 1 Weblog yang mendapat pencalonan terbanyak dari teman-teman blogger akan dinobatkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia.
  • 2. RM1,500.00 : Weblog yang paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
  • 3. RM1,000.00 : Weblog kedua paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
  • 4. RM500.00 : Weblog ketiga paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
  • 5. 4 x RM250.00 : Hadiah khas - Ranking no 1- 4 di google.com.my dengan keywords "Weblog Popular 1Malaysia" pada jam 12.00 am 30/9/2009.
    Fuh....sungguh dasyat hadia yang ditawarkan......leh wat untuk shopping raya ni.....
Persoalannyer???adakah anda rasa blog anda TERHEBAT sekali????
Atau anda rasa ada blog2 mana yang anda rasa layak untuk dicalonkan???
Nak nominate????

Mama tau pasal contest ni dari blog Miezaniera kerana beliau telah mencalonkan blog mama sebagai salah satu dari Weblog Popular 1Malaysia

  • Dan mama juga mengucapkan jutaan terima kasih pada sponser hadiah ni iaitu :

Terima Kasih Kepada Sponsor yang HEBAT :

SAUDACARE dan ANISHA ONLINE MALL

7 comments:

Noy said...

hope mama Aqish win..noy dah tgk few blog yg mmg femos,tapi blog mama aqish ni is a gud one..mama aqish tak lak laser mcm some femos bloggers..rajin lak dtg jenguk blogger reader yg lain...

miezaniera said...

yezza..meh ramai2 kite sokong mamaAqish sbb mamaAqish mmg best hehe ;D

zh-ena said...

blog mama aqih nie mmg byk info

mummy_ayu said...

emm..betul, blog mama aqish memang banyak kasi info! chayok! chayok!

asmieyra said...

mama teruskan eprjuangan mu..huhuu..chayokk..kalo emnang hebat bangat tue....top listed lagie tue..go..mama..gooooo

asmieyra said...

aha ler..mama ni alert person...huhu..semua tau..so mama jadi pakar rujuk..hihihiiii...cayalah mama...

Momma Mia said...

Semoga mama Aqish di murahkan rezeki utk menang! Amin!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.