Followers

Tuesday, August 11, 2009

1st Winner - My Cute Lil Prince & Princess

Mama nak umumkan pemenang untuk My Cute Lil Prince & Princess.....setelah penat blogwalking & naik juling mata juri nak cari pemenang dikalangan yang telah di shortlistkan oleh yang demikian keputusan telah pun dibuat....dan pemenangnyer adalah
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Muhammad Haraaz Aqeel

:

:

:

:

:

Damia Aleesya

  • Pemilihan dibuat oleh Juri Profesional & tiada pertikaian k.......juri dah blogwalking semua senarai shortlist untuk memilih pemenang...keputusan adalah muktamad.....kepada pemenang tahniah mama ucapkan....sila email alamat anda ke damia_nurin@yahoo.com untuk proses penghantaran hadiah.....pemenang juga wajib wat satu entry khas kemenangan & hadiah yang diterima....Untuk Top Commentor blog mama ni "ASMIEYRA"ada hadiah untuk anda....
  • Bagi yang tak berjaya....jangan kecewa k...leh try lagi ....sebab bulan depan ada contest baru lagi sempena nak raya ni....so rajin2 la berkunjung ke blog ni.....

p/s kalo diikutkan semua memang comel....tahniah jugak untuk semua yang menyertai sehingga lah ke shortlist & pemenang....

24 comments:

asmieyra said...

huhuu..tahniah..belum dapat result pon kita dah tau ni pemenanangyer coz hati kecilku telah berdetik...huhuu,tahniah to cute baby..chayokkk.....

asmieyra said...

tq mama,ada juga rezeki ku sbg top commentar..tq yer..

miezaniera said...

wahh tahniah2 to Damia Aleesya dan Muhammad Haraaz Aqeel. ;D

miezaniera said...

ops.. tahniah juga pada cik asmieyra juara top commentar..hehe ;D

** Perfect Love ** said...

ya Allah.. comel tul pemenang ni

Gieyana said...

Tahniah buat pemenang yer..hiks!

zh-ena said...

tahniah kpd para pemenang

fazilzura said...

pemenang tuk boy tu daku dh leh agak dh .. heheheh TAHNIAH

Rifqi Zuhairi b Ahmad Zamirudin said...

Tahniah wat semua pemenang...
Cian baby iris x menang..xpela mummy ayu,cuba lagi k...hehehehe..

rifqi said...

Tahniah kepada pemenang...comel2 belaka...

miela77 said...

Tahniah kepada yang berjaya...yg x berjaya..dont worry meh join my giveaway lak ...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

subhanallah.....kuasa Tuhan......ader jugak rezeki Damia Aleesya........ibu mcm x percaya ni.......adakah ibu bermimpi

mama izzya said...

tahniah kpd pemenang..dorg mmg cute..especially adik yg bulu mata lentik tu ..muhammad haraaz aqeel

zura@iwan said...

wahh aqeel menang...tahniah2..

mama auni firdina said...

congrates pd pemenang2..hrp2 mama aqish wat contest lg yer..hehhehe..nk join lg!

Ibu Ajim n Kimi said...

Congrate kat Aqeel n Aleesya. Mmg comel pon this two baby nih. Pasni nak join gak contest camni. Manalah tahu kot ada rezeki. For Mama Aqish,congrate gak ler coz dah success ngan contest ni.

[-suziey-] said...

alhamdulillah...aQeel menang lagi..thanks to mama aqish for the contest...to juri2 n voters yg memilih aQeel sbgai pemenang..thanks so much..alhamdulillah rejeki aQeel..tahniah jgk utk aleesha menang utk cute princess :)

me n de alisha said...

Tahniah kepada pemenang yer...Mungkin lain kali mungkin rezeki Alisha pulak ye :)

ibu_arifa said...

tahniah untuk pemenang kali ni..Aqeel dan Aleesha..

semua hebat2 belaka..comel2 belaka..tp mama Aqish dan para juri terpaksa lah buat pilihan kan..thanks to mamaAqish yg rajin buat contest..dan sponsor hadiah kali ni.

adda said...

congratulation aqeel n aleesya.. yg lain kena cuba lagik ye.. lum rezki je

eRiNsZ said...

congrats alll..

ummiaqeef said...

congate to both of u..

denaihati said...

TAHNIAH KEPADA YANG MENANG DAN JUGA YG TERSENARAI TOP 5...

TH said...

they are so cute! Dont forget to take part in my contest!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.