Followers

Wednesday, August 5, 2009

Ape da!!!!

Ape kegunaan wallet????untuk simpan duit kan???tapi tengok wallet aqish tu???kegunaanyer untuk simpan menannyer kat dlaam wallet tu....beso menan dari wallet...tapi berusaha gak nak zip kan wallet tu....

ntah berapa banyak menan block tu diletaknyer kat dalam wallet tu.....

Sedang berusaha untuk zip wallet tu...berjayakan aqish???

mane leh tutup aqish....kan menan tu lagi beso dari wallet tu....
ape2 je la aqish ni...

10 comments:

[-suziey-] said...

aqish ni lawak la..ade je mende dia nk buat..otak ligat jek..haha..rabak la wallet tu..hahaa

mummy_ayu said...

aqish simpan apa tu..minta mama beli handbag terus, senang sikit nak simpan mainan..he he he..

mummy_ayu said...

bebudak, macam macam idea diaorang kan...tidak boleh dijangkakan..kenkadang tak terpikir kita..pandai!

miezaniera said...

cam sama je ngn Qasrina..beg duitnye penuh ngn getah rambut..kalo leh segala benda dia nk sumbat dlm beg tuh..hehe ;D

miezaniera said...

Aqish leh geng ngn Qasrina la hehe ;D

CuTeMiUt78 said...

memang aqish ni clever tau..

asmieyra said...

bijak..bijak anak dara sapa ler nie...

asmieyra said...

aqish nie mmg calverkan..iq tinggi sbb tu dia leh pk tuk muatkan menan dlm pursenye.

asmieyra said...

mama belikan bakut je tuk aqish simpankan menan nyer..bagi yg colrful tu..sure dia suka

fazilzura said...

macm2 idea si aqish ni ...

abis sume nak di sumbat kan nye yek

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.