Followers

Thursday, August 20, 2009

Baby In Pink Contest

Mesti semua orang nak termuntah sebab asyik2 entry contest sajok...
mama dah gila contest gara2 join suziey pi bolot nak masuk semua contest
Sekarang mama nak pertaruhkan gambo aqish yang bersahaja ni untk join contest
BABY IN PINK CONTEST by sha a.k.a ibuputeri
:
:
:
:
TA....................RA...........................

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb OKTOBER 2009
AQISH

Ok syarat2 penyertaan sangatlah mudah sekali...sape nak join @ nak baca lebih lanjut....klik sini
Sha a.k.a IbuPuteri
Ok dah bacakan???senang je...so ape lai jom la join contest ni....
Setiap pertandingan ada menang ada yang kalah....
tapi mama nak menang....he...he....

Ops....terlupa plak nak jawab 2 soklan wajib untuk join contest ni, ape soklannyer????jom baca:

a)Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??(copy bulat2 dari blog tu)
Sebab Aqish ni tomei...dari tecik memang tomei..ikut macam mama dia...cewah....Aqish kalo pakai baju pink lagi bertambah tomei sebab dengan kulitnyer yang putih & agak gebu sungguh sinonim dengan warna pink yang cantik itu...pinky girl...dan leh dikatakan hampir kese
mua baju aqish berwarna PINK gitu...sebab aqish girl....& mama menang sukakan pink colour.....
ape jua untuk aqish...haruslah pink colour....dari atas sampai ke kasut....
tak caya???cuba nengok gambo aqish kat dalam blog ni....semua pinky tau....
Aqish sentiasa comel lote dimata mama & papa walaupun aqish nakal....
nakal dalam comel lote.....


b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
Huh...kena study baca habis semua blog Sha ni...baru tau blog sha ni berkenaan ape....sat no...nak pi study jap....

***Sha berkahwin pada 20 April 2007 sama tarikh dengan birthday nyer pada
20 April 1986 dan telah dikurniakan seorang zuriat perempuan yang sangat comel diberi nama Puteri Nur Shaikha yang Lahir juga pada bulan April iaitu 22 April 2008. Menetap di Johor Bahru. Ternyata Sha memang sukakan warna pink sebab blog Sha pun berlatar belakangkan warna Pink Colour gitu....
Sha juga minat sangat2 join contest...antaranya
Contest Baju Raya Sedondon,
Sweet Moment Baby Love 1st Giveaway Contest,
The UniQue Wedding Photo Contest,
Romantic & Loving Couple Contest,
dan yang paling best...sha pernah join contest mama iaitu
My Cute Lil Prince & Princess....tol tak???
:
:
dan akhirnyer berbekalkan ilham dari mama Sha sendiri maka terbitlah contest baru yang melanda dunia blog ni, direka khas & hak cipta terpelihara dengan tajuk contest nyer
BABY IN PINK CONTEST

Kalo nak tau...dengan mengadakan contest...rezeki kita semakin murah...iklan Nuffnang mama amkin bertambah & Blog kiter jadi popular...
tak caya???
cuba la torai....


p/s Duit Nuffang mama bertambah luar dari jangkaan...cepat tol...TQ pada yang sudi Klik2 iklan....



3 comments:

[-suziey-] said...

hohhohoo..aqish in pink..good luck aqishhhh...heheh..sweet girl...

waaa duit nuffnang btmbh byuk..murah rejeki..bole buat contest lg n bg hadiah lg gempak..mcm iphone ke..ahaksssss..melampau!

zh-ena said...

gud luck mama

aqish mmg comel

adda said...

cute aqish pakai pink

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.