Followers

Friday, August 14, 2009

Berita Terkini!!!!!

Berita terkini dari balai berita TASKA Aqish....ummi aqish baru tepon habaq mai aqish demam dah naik demam....matanyer still kemerahan lagi...dah telah bertambah merah kata Ummi...
confirm memang sakit mata.....
So balik ni mama akan terus bawa aqish ke klinik since sekarang ni ada bermacam2 penyakit...
dan nampaknyer...
minggu depan berkemungkinan besar mama & papa akan bergilir bercuti unutk menjaga aqish yang sakit mata di rumah...hu...hu....
lama la tak update blog nanti.....
macam2 keje la nanti mama wat together2 dengan aqish....
papa....nanti kita o...zum...sape yang kena cuti dulu & yang pastinyer mama la yang kena cuti lama sebab cuti mama banyak lagi.....
Salam sayang untuk semua kengkawan blogger yang akan merindui mama buat seketika waktu....
Bersiaran terus dari Opis......

16 comments:

Yan said...

Aqish sakit mata ke??
shiannya...
pakej ngan demam plak tu...
dia ok tak??


ermm pasal danaraya tu kan..
duit tu dari kengkawan yg join program yg same..
kalau rajin promote.. ramai yg nak join.. banyakla dapat.. itu jek..
akak tak tau program yg kawan2 awak join tu..

[-suziey-] said...

la sakit mata ke aqish..siannya..emm better jg btol2..jgn kuar sgt..skang ni environment kureng sihat..kalu camtu ktia tangguh la ni pjmpaan kita yek..sian kt aqish..ape2 confirm tau..

Precious said...

Cian mata die merah2. Kasi susu lebey2 tau ...
Jom tengok camner nak wat duit raya kat blog akak! Jom!!

Mdm Lulu said...

x pelah..yg penting anak didahulukan ok.blog bile2 boleh update k..i hope semua ok je..

mama uzma said...

siannya aqish sakit mata...
miga cepat sembuh yee...

zieha said...

cian aqish..mcm2 penyakit kat luar sana tu..sabar ye mama aqish..Semoga aqish cpt sembuh

Precious said...

Halamak ... masih cuti2 blog ker? Dah sihat ker aqish tu? Cepat sihat yer, mama nak beblog tuu ...

adda said...

get well soon dear

Mrs. Asida said...

Siannya sakit mata. Kalau ada susu badan, boleh letakkan sikit. Cepat sembuh. Cuaca sekarang, jelebu, kekadang panas, sejuk. Ramai orang sakit tekak, selsema dan macam2 lagilah. Harap2 Aqish sihat cepat. :)

fazilzura said...

lor demam ke.. sian nye aqish ...
hrp2 dia kebah nnt..

zh-ena said...

klu skt mata kena pki spec la mcm tu..

harap aqish cepat sembuh

mummy_ayu said...

ala siannya aqish..tgk pic kat bawah sampai bengkak mata..semoga cepat sembuh je aqish!!!mmuaahhhh!!!

AlizMieAlya said...

get well soon aqish...

asmieyra said...

sian aqish..kalo dah 1 family kena cso pasni akan menular kat org lain ler..hati2 yer..riso gaks,lama tak kn..kn jaga kshatn ni

Mama_Aqish said...

To all: TQ sebab prihatin...sian kami semua sakit mara...sib baik aqish cepat je dah sembuh

adda said...

get well soon dear

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.