Followers

Friday, August 14, 2009

Cam sedap Jer...

Semalam mama migrain so mood nak masak pun dah tak de....(leh gitu alasannyer)....so mama soh papa beli je makan kat luar...tapi papa ringan tulang nak masak katanyer....so mama masak maggie goreng....ntah ape2 bahan la yang papa letak...tapi nampak cam sedap jer....
Tak pe la at least papa leh gak berdikari masak sendiri kan...
Sa....yang papa....

Maggie Goreng Special....

  • p/s ada announcment nak wat.....Yeo's ada wat WAREHOUSE SALE kat Jalan Tandang...ada pelbagai air kotak, air tin, maggie & bermacam2 lagi yang dijual dengan harga yang murah...sape nak beli leh pi terjah start dari semalam sampai esok.....
  • (mama tau sebab papa keje kat Yeo's)share info k....

13 comments:

zura@iwan said...

ada migrain gk ek....leceh kan nk buat apa susah arr...

ala maggie pun jd la....

fazilzura said...

x elok lg ker migran tu ...
x try mandi air bukit.. leh kurg kang skit.. entah2 leh ilang kan terus ..

megi gorg sedap ooo ..

huby zura suke masak sambal serdin speical .. pehtu ikan bilis bawng..

Mama_Aqish said...

to Zura : selalu kena biler time tension keje banyak..sekarang ni keje banyak kat opis....

MAMASYAZA said...

kekadang org lelaki masak lebih sedap dari kita...cuma diaorg malas nak tunjuk skill

Mama_Aqish said...

top fazil zura : sejak akhir2 ni selalu kena la...hubby kata sebab terlalu banyak berfikir...

ummiaqeef said...

erm..dapnye..kite pun suke wat camtu maggie goreng gak kalau xde idea sgt..

Softtouch [Hanim] said...

mmg nmpak sedap...

eezah said...

boleh jugak papa aqish masak ya! yum! yum!yum!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo aku malas masak, aku masak megi buat my hubby :P

zh-ena said...

maggie pun manggie la..asalkan blh msk dlm perut kan

[-suziey-] said...

ouh tgh lapo ni..meggi pn nmpk sedap di mata..haha

asmieyra said...

kebatulan kiat tak sihat,so takde selera makan,nak amska tak daya, hubby offer masak maggi goreng..sedap..tringan n3 mama nie..tu nak bgtau..hubby pon dah pandai masak maggi goreng...huhuuu

adda said...

alamak rasa lapo la plak tgk gambar makanan hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.