Followers

Thursday, August 20, 2009

Contest : Looking For BEAUTIFUL Prince & Princess

Salam semua...dah lama tak join contest...so kali ni mama nak join contest yang dianjurkan oleh MOMMY ZARA....dengan contestnyer yang bertajuk Looking For BEAUTIFUL Prince & Princess.... dengan ini mama nak masukkan aqish bertanding untuk takhta yang telah dipertaruhkan itu...Syarat2 nak join contest ni sungguh mudah sekali...tapi hadiahnyer yang tertarik dan menarik yang membuatkan mama DA BOM nak masuk jugak....

Ni la Background Blog Mommy Zara tu....Mommy Zara mempunyai seorang anak yang tomei bernama Iris Delisha berumur 8 Bulan.....
Ni plak banner contest yang dianjurkan oleh Mommy Zara...so kengkawan kalo nak join kena tepek banner ni kat blog masing2 tau...baru di kira penyertaan anda sah di sisi undang2 Mommy Zara....
Gambar sape ni???he...he...ni la gambar Princess yang bakal merebut takhta BEAUTIFUL PRINCESS by Contest Mommy Zara tu....Namanyer Princess ni :
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
LAHIR PADA : 13 Oktober 2007 (Raya pertama pada tahun 2007)
For sure la umurnyer sekarang dah 1 tahun 10 Bulan 7 hari...
Gambar ni diambil pada bulan lepas masa kat rumah kat dalam bilik kat almari make up....diambil secara spontan sajok....
bambo tu ala2 aqish tengah menerkam sesuatu dengan manjenyer....

Nape ada gambar Mama & Aqish plak???
  • Ni pun merupakan salah satu syarat untuk join contest by Mommy Zara tu....mula2 kengkawan upload gambo Prince @ Princess...pastu upload gambo Mama @ Papa Prince @ Princess dengan Prince & Princess sekali...(paham tak).....agak confius sikit ayat tu....
  • Ok penerangan : Gambo ni diambil pada 3 bulan lepas masa mama pi Cameron Highland....gambo di Snap oleh Asyu Aqish ketika berada didepan pintu masuk Taman Rama2.....mama paling suka gambo ni sebab aqish pandai ngadap camera...sebab yang sebelum2 ni, aqish langsung tak nak ngadap camera kalo mama nak snap gambo dia....
  • Tapi gambo ni aqish memang ngadap camera...tol tak???
  • So tertunailah sudah semua kewajipan untuk menyertai contest ni....Pada kengkawan yang nak join...meh ramai2 pakat masuk...
  • Menang kalah, adat pertandingan...tapi kalo boleh mama nak menang...boleh gitu???
Contest berjalan sekitar 11 August 2009 - 31 August 2009

p/s mari beramai2 join...lagi ramai lagi baguh.....

6 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

rajin masuk contest yer..

mamalieyna said...

Haidar join gak! ihiks.. g.luck to aqish!

mamamiera said...

good luck.. pic aqish tu mme sgt cute.. seswai sgtlah jd beauty princess.. nak j0in gaklah..

zh-ena said...

hah nak terkam saper tu aqish

adda said...

bestnye masuk peratndingan.. rasa nak masuk tp kemalasan mempengaruhi.. gud luck

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.