Followers

Friday, August 28, 2009

Duit Aqish Makin Bertambah

Ingat tak entry ari tu pasal ClearanceWardrobe baju2 Aqish.....kesemua hasil jualan telah di masukkan kedalam akaun Aqish.....hu....hu.....
makin bertambah duit Aqish....mula2 ingat nak rolling duit tu untuk pi beli baju raya Aqish....
mama baru teringat bulan ni mama dapat duit kutu RM1400.00 rupenyer....
So....memang confirm la leh beraya sakan sikit tahun ni....
dua hari lepas pi Sunway Pyramid beli baju aqish sehelai....
tu pun beli kat Jusco je....sebab tak de yang berkenan....
So moral of the story.....Clear kan baju aqish yang tak muat...leh tambah tabung Akaun Nuri Bank Rakyat Aqish.....
Bulan depan dapat duit raya leh top up lagi.....
sonotnyer....
p/s ada sape2 nak wat loan duit kutu mama tu???he....he.....

13 comments:

DYLA said...

wah bestnya aqish... pu mama tu okay.. minta baju lg 2-3 lai.. heheh

mama erfan said...

wahaaa... leh raya sakan mama aqish tahun ni... hehe!

Mrs. Adz said...

bestnye aqish..dapat banyak duit ye..raya sakan la qish tahun ni..

ibu damia said...

bergaya sakan lah aqish tahun ni....mama,jom beli kebaya lak untuk aqish...mesti lagi cantik di pagi raya....

zh-ena said...

blh la jln sakan thn nie jea mama..betul tu baik menabung utk ank kan..utk masa depan gak

Mama_Aqish said...

to Dyla : tu la menabung untuk anak lagi baguh

Mama_Aqish said...

to mama erfan : leh raya sakan...tapi kena beringat gak...hujung tahun dapat bonus plak...lagi sonot gitu

Mama_Aqish said...

to Mrs Adz : ye ha...memang beraya betul2 punyer...tapi tak la perabih sakan...simpan untuk masa kaan datang

Mama_Aqish said...

to Ibu Damia : memang nak beli pun...tengah aim2 dulu....nanti balik nak ukur ketinggian aqish...pastu leh bandingkan dengan aleesya....teringin nak jumpa aleesya yang ciut miut tu...

Mama_Aqish said...

to Zh-Ena : duit dapat banyak...tapi berkemungkinan tak dapat cuti sebab nak kena wat gaji...sedey gitu...nak wat camne dah namanyer pun dok HR

adda said...

murah rezki aqish.. tp mmg bagus laa.. drpada membazir baik kite simpan utk masa depan dia kan

[-suziey-] said...

bagus..saving kt bank rakyat..aQeel nk pinjam bole..ekekeke:D

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus la kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.