Followers

Tuesday, August 4, 2009

GanasNyer!!!

Al kisah menan ni mama beli minggu lepas.....masa tu mama dok sibuk nak cari menan lain tup2 aqish nak kan stroller menan ni....punyer suka main stroller

Kat rumah tak habis2 dok main stroller tu....siap buh bear2 kat dalam stroller tu....

Uiks....tup2 stroller tu dah patah pemegangnyer....ganaz tol la aqish ni...baru je 2 hari dah rosak menan ni.....


16 comments:

Mama Adam said...

Salam.....wau ganasnyer aqish..main smpai patah.....dasyat

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ganaznya..anak dara saper ni :) leh laa mengganaz dengan my nuha :)

Momma Mia said...

ooo Aqish suka main stroller ek. Mama Aqish kene belikan yg besi punya laa, baru tahan lama...

CuTeMiUt78 said...

ooppssss.. blh patah la plak

Softtouch [Hanim] said...

comelnya aqish main stroller tu..sy pun suka jgk stroler mainan tu tp apekan daya qnakku boy..

me n de alisha said...

adus kuat nyer Aqish ni yer :)

fazilzura said...

aduyaii .. smp patah si aqish main..
keee mama dgn dady dia yg main .. ehhehehehe .. tp rs2 benda tu plastik je kan .. mmg x tahan sgt..

[-suziey-] said...

umangaih..gasnanya..hahahaa..utk menan ke stroller tuh:p

miezaniera said...

kekeke ganasnye Aqish ni..badan je kecik huhu ;D

mummYaeesh said...

betul punye ganas!

kot byk sgt bear diletak..tu yg berat smpai patah tangkai sbb tolak kuat sangat..ahaks

Noy said...

ni leh jadi gf darwish..darwish pun abis hrta benda rosak..saltu nalas nak beli mainan

Iela Fazielah said...

mmg ganaz anak u... fiqah pun ada jgk mini stroller tu, so far ok lagi... tp kain dia dah tetas sikit sbb dia suka duduk atas tu...

mummy_ayu said...

alamak! patah sudah, kalu letak baby betul, penin baby tu sayang oi!

mummy_ayu said...

2 hari je tahan..alahai sayang...nanti minta mama yang baru ye..!he he he!

asmieyra said...

aduhai aqish..knp ganas sgt..sian mama& papa..kn belikan baru..

asmieyra said...

pasni mama kn standby byk ler brg aminan yg tahan lasak..soz aqish makin pandai main

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.