Followers

Thursday, August 13, 2009

Hadiah My Cute Lil Prince & Princess

Huh....semapt gak mama upload gambar hadiah kepada pemenang My Cute Lil Prince & Princess.....camera mama rosak so terpaksa pinjam camera Opis untuk snap gambo ni khas untuk Suziey....hah...kalo dah upload ni nanti wat entry khas k...kalo dah dapat hadiah nanti....
:


:


:


:


:


:

1st Winner - My Cute Lil Prince

Size 2 Year (sesuai dengan umur Aqish)

Untuk Aqeel ni memang tantek....hu..hu...mesti macho bile aqeel pakai kan...

1st Winner - My Cute Lil Princess

Size 3 Years sesuai dengan Aleesya...
Sebab Try kat Aqish, Aqish muat....padahal badan Aqish tecik je berat baru 10kg...
So hope mama Damia Aleesya suka.....join lagi k len kali...

Hadiah telah mama bungkus untuk post ari ni...tapi untuk suziey mama tak post...jahat tak???sebabnyer kitorang nak jumpa Sabtu ni kat Sunway Pyramid...so hadiah tu dah tentu2 sampai terus ketangan mama nyer Aqeel itu.....hope perancangan berjalan lancar k....

Suka tak dapat hadiah ni???
pada yang tak menang...len kali leh join k...mama kasi hadiah yang best2.....

  • p/s suziey ada ape2 nak komen tak???
  • p/s kalo ada yang terkecik @ terbeso sowy la ye...sebab mama tengok ukuran badan pemenang pun melalui blog jer...tak leh nak ukur2 baju....so mama beli ikut size umur....sebab brand MIKI ni kekadang size besar...cutting tecik....size tecik cutting besar....mama pun dah dok pening nak pilih size...so for girl berpandukan pada ukuran Aqish & Boy ikut umur...

9 comments:

[-suziey-] said...

hohohoh...hoyeayyy..itu hadiahnya..yezza...seb bek xbeli kemeja color merah lagi utk aQeel..ouh i likeee...bole buat raya ni..rsnya ok utk aQeel..klu terbeso pn xpe..bole simpn n pakai bile aQeel dh membeso..not a big deal rite:)

thanks ye mama aqish..sgt teruja mau ketemu..hehe..insyaAllah sabtu ni jadi..kt sunway pyramid..nnti kita roger2 ok exact place n time ..yeehaaaa:p

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

3 years pun 3 years lah......kecil tapak tangan nyiru Aleesya tadahkan...walaupun badan Aleesya ni kurus keding n baru berumur 1 tahun 9 bulan....boleh pakai lama sikit baju tu...

tq aunty mama_aqish...........

fazilzura said...

tahniah ..

cantik hadiah2 nye

Mama_Aqish said...

to Suziey : mesti tomei aqeel pakai...jumpa sabtu ni k....leh wat baju Raya....

Mama_Aqish said...

To Mama Damia Aleesya : leh pakai lama sikit tol tak...baju tu size je 3 year tapi cuttingnyer tecik sikit..ala2 body suit....hope mama aleesya suka k...nanti jangan lupe wat entry khas k...

adda said...

cantek hadiah.. cool

zh-ena said...

mesti encem jea aqeel pki nnti kan ;D

mummy_ayu said...

cantik banjunya..lagi shopping apa hari tu mama?

adda said...

wow bestnye hadiah.. untung siape yg menang

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.