Followers

Monday, August 3, 2009

Kaunter Pertanyaan

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan @ sebarang kemusykilan sila tinggalkan pertanyaan anda di entry ini...mama akan cuba menjawabnyer denagn kadar segera....tarikh undian telahpun dibetulkan....TQ
***Setiap Blog hanya dibenarkan untuk mengundi seorang peserta Boy & seorang peserta Girl, sape undi lebih mama akan delete votenyer itu***

11 comments:

eRiNsZ said...

hye mama aqish.. bleh tak
vote scara bjemaah.
maksudnyer vote utk lbih
dr 1 peserta?

miela77 said...

Salam...nak tanya, kalau kengkawan suh vote, bape kuota yg leh vote. x kan satu girl n satu boy je. Cian kengkawan yg lain lak?

Mama_Aqish said...

To Miela : satu blog leh undi satu penyertaan boy & satu penyertaan girl...tak leh lebih...

contoh : miela undi B07 & G07
Mama Aqish B07 & G07

then ramai kengkawan pun undi nombor yang sama...leh gak.....Camtu leh...

[-suziey-] said...

tumpang tanya puan kaunter pertanyaan..ekeke:D (jgn marah.gurau jek:p)

mama..mase n3 ni br publish mama xltk 1 blogger 1 undi G& 1 undi B..so cemana org yg mula2 dh undi byk2 tu..huhuhu..

Mama_Aqish said...

to Suziey : ayat "setiap blogger hanya leh undi sekali sajok tu telah direka khas pada hari kejadian....ayat p/s yang kat bawah tu je baru di tambah.....so memang jelas sekali sajok...sape yang lebih dari sekali akan di delete vote nyer oleh kuasa gaban mama ni...so kot2 sape2 terperasan ada yang tervote lebih dari sekali...kasi tau ek...nanti mama delete vote tu k...

CuTeMiUt78 said...

oh.. camtu ya.. eemmmm nampaknya terpaksa buat pilihan la.. tak blh lebih dari satu ya.. eemmmm ingat kot la blh vote skali undi tapi blh letak utk 2,3 peserta.. klu camtu.. kesian la kan utk peserta yg tak ramai kawan.. dan yg mana kengawan minta tlg votekan lebih dari satu peserta.. cam cth.. peserta A minta tlg votekan utk Boys sama gak ngan sorang lagi peserta B minta tlg vote kan utk boys gak.. so kena buat choice la kan.. so sad la klu cara undi camtu.. memang takde harapan nak menang kot..

mummYaeesh said...

saya nak tumpang tanye.. da dpt email dr saya ke??woohooo...

asmieyra said...

kiter rs ssh juga kalo takde member yg active blogging ni. member yg ada dah vote pilihan masing2..sian Arman B02

asmieyra said...

so kn elr berserah..pada owner blog..sudikanlah undi my baby b02 ok?

asmieyra said...

pengadil mama nak cek blog opengundi ke blog peserta?

fazilzura said...

PERTANYAAN ..

SALAM MAMA..

nk tanya , alau dh ado top 5 tu .. kire nye yg lain2 tu x terlist dh yek mama??? ke ado top 10 ke top 20 ker

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.