Followers

Thursday, August 6, 2009

Keputusan My Cute Lil Prince & Princess

Tajuk cam gempaq je...mesti semua orang terjah blog ni sebab nak tau sape pemennagnyer kan???tapi ni bukan sesi pengumuman pemenang tapi sesi pemberitahuan tarikh diumumkan pemenang....iaitu pada 11hb August 2009 nanti....lambat tikit sebab esok mama cuti sebab nak gi Padini Warehouse Sale & minggu ni ada kenduri...so keputusan akan kuar maybe 11hb August...kalo paling cepat pun 10hb August......ape pun juri dah berikan mama senarai top ten shortlist....mama dah review kesemuanyer......dah dapat aim sape yang bakal dinobatkan sebagao juara...tapi tunggu sampai hari pengumumannyer ek....vote pun mama dah kira sehingga ke ari ni...sape yang vote 2 & tiga kali tu mama tak kira k....sebab mama teliti satu2....Oh ye nak habaq mai.....kol 4 petang ni kesemua vote akan di disable kan dari entry ni....sebab nak kasi rahsia....bio semua berdebo2 tunggu....tapi gambar peserta still lagi pamerkan....dan entry vote akan dibuat pada entry yang baru....so tunggu...............
  • SEKIAN BERITA TERKINI..........

13 comments:

CuTeMiUt78 said...

uish.. berdebar2 gak ni :D

fazilzura said...

heheh betui2 mama, excited nk terjah .. ingt dh ado dh .. rupe nye pemberitahuan yek .. ok roger2..

** amboi mama, besh nye siap g soping mopinggg..

chugie said...

salam kenal..

la... sy igtkn dah kuar nama pemenangnye heheheh.. x sabar nk tau ni.

p/s: len kali kalu de contest cmni sy nk enter baby masuk lah!

nurshah80 said...

hehehehe mama ni buat suspen jer...

mummy_ayu said...

suspen je mama nie..ingat dah tak leh undi dah...pas tu disablekan kiraan undi..kasi suspen...

mummy_ayu said...

apa pun to Mama Aqish..selamat menshopping...!!padini tu..bestnya!!!

SHIMA said...

wah,gerunnya...mama aqish nk terjah ni..Terjah jgn x terjah yer mama aqish...hehe

zh-ena said...

berdebar sggh nak tau saper yg menang kan..

esok mama pergi padini sales kol baper?? ena pun nak terjah esok gak

Momma Mia said...

Pergh memang macam berita terkini TV3. hihi... slamat bershoping esok.

miezaniera said...

mamaAqish pn pandai wat suspen yer..;D nerbes je..

asmieyra said...

bikin suspent ler.mama..makin berdebar2 lah..adakan ada harapankue..huuuu

asmieyra said...

mama g shoping jangan lupa kat kita org yer..tq...

zh-ena said...

ingatkan dah ader senarai pemenangnya..tak sabar nak tggu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.