Followers

Monday, August 3, 2009

Cara Pemilihan Pemenang

Pengadil sudah ada pilihan hati untuk senarai top ten....tapi masih lagi dalam pertimbangan untuk memilih pemenang....keputusan Vote akan diambil kira jugak....pastikan anda vote Prince & Princess yang betui2 tomei dan layak untuk menang....ini adalah kerana kuasa menentukan pemenang ada ditangan anda semua.....
Mama telah melantik 3 orang pengadil untuk mengadili contest ini.....pengadil berkenaan akan terjah kesemua blog peserta untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peserta2 yang terlibat.....
So ketiga2 pengadil akan sebulat suara untuk memilih bakal pemenangnyer nanti.....
Keputusan pengadil adalah muktamad & tidak boleh dipertikaikan....

12 comments:

mummy_ayu said...

cayalah mama. statement clear n terang...semua leh paham..so, selamat mengundi & all the best tuk semua!!!

miezaniera said...

berdebar pulak rasa..tp rasa macam tipis je harapan..tawakal je la hehe ;D

[-suziey-] said...

waa dh ade pengadil..kena letak red capet la kt umah utk pengadil2 tu dtg melawat..hahahhhaa:p

fazilzura said...

ni sure juri profesional ..

ok mama.. noted dgn itu syarat2

kakyong said...

kakyong kalo bab2 voting ni memang malas lah sket.. sbb xde masa nak melobi...
definitely, blogger akan undi kawan2 dia jer...

bagus juga ade pengadil/hakim/juri... kalo hrp pada undian... hmm, utk yg tak sempat nak melobi2 mcm kakyong ni.. takde peluang rasanya ihikkkk... :D

Gieyana said...

betui2..kena pilih yg betui2 layak yer...all the best utk memilih..heeeeee

R LEeN said...

bila tu mama nk sebut top10?

alamak berdebrnye....

tapi, sy xramai kwn bloggers lagi...harapan tipis sgt nk mng :(

mummYaeesh said...

adoi..pening la kepala pengadil tu...ahaks

mummy_ayu said...

lagi 2 hari...keputusan..takut.. berdebar pun ada..suspen!

asmieyra said...

pengadil akan lawat umah yer???so kn maintain sticky mode ker?

asmieyra said...

kalo cnfm kn bt sticky mode kn setting smula..mama tlg terangkan.mcm ner cara pengadilan

asmieyra said...

senarai top tek akan di umuknan yer? so kn undi lagi ker??huhu..nourvesnyer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.