Followers

Wednesday, August 5, 2009

Make Up Artis!!!!

Ada sape2 yang nak kahwin, bertunang @ nak gi dinner???ni mama ada pakej mak andam untuk make up artis....sape yang kenan leh tempah...ni mama bagi contoh cara2 mak andam tu make up artis k.....memang lembut je tangan mak andam tu touch up muka artis...tapi awas yang di touch up tu bukan artis.....sampel artis sajok....

Ada sape2 yang minat????

Artis tak payah duduk...baring pun leh di make up kan...
Mak andam tengah make up artis...
tengah betul2 kan make up.....sowy mama lupa lah nak amik gambar hasil make upnyer....
Ada sape2 minat???papa ni pun rajin no dok layan kerenah aqish tu...kekadang sampai berdekah2 dua beranak ni ketawa kat rumah....

23 comments:

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

wah rajin anak dara awak mekap2 ye. berapa ni kalau tempah mak andam ni? hehehe

Gieyana said...

rajin2..pasni bleh wat bisness..hehehe

~ kena simpan bebaik ar alat make-up..kang nnt kena beli br lak!hiks...

fazilzura said...

wahhhhhh rajin nye diaaaa...
sure dia tgk mama dia dok make up .. dia pun pe lagikkk

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa cutenyaa....

[-suziey-] said...

ni msti ikt mama dia nih..pndai btol meniru yek..ade gaya la mama:p

miezaniera said...

walla..sng la mamanye nnti,anak dara leh makeup kn..hehe bijak bijak..;D

mummy_ayu said...

wah..kecik kecik dah pandai make up make up..tak pe girl kan...

mummy_ayu said...

ah ah, nak gak tgk hasilnya..cam ne la rupa..he he he..

mummy_ayu said...

wondering..nanti iris besar macam ni jugak la agaknya...?

sweetfiza said...

kena tengok dulu hasilnya ni ...
gaya dah ada tu ...
hehehe....

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..ingatkan make up artis betul2.. rupa mak andam aqish ya..

~~ciklinn~~ said...

saya minattt saya minat... tpai mau amikk itu budakk lor boleh ka? (ni typing kali ke-2) hhahahha

hat no 1 tadi lepas dak yerk?

eezah said...

abis lah barang mekap mama dia..napa mama aqish tak jadi model aqish mekap jer..seronok tengok aqish mekap..

Nana said...

hehe..pandai nye dia makeup

mummYaeesh said...

hahaha... klu charge murah bleh la book..ahaks

btw, u da received my email lom?

Momma Mia said...

hahaha.. mamaAqish ngape tak publish hasil tangan Aqish.. cayolah Aqish.

zura@iwan said...

rajin tul dia toucp up papa dier ye....bsr nnti sure suka bsolek nih...kekeke...tp tu la dia suka solek org lak..

asmeiyra said...

mama nak booking aqish boleh tuk makeup..coz nak join contest sblm/selepas makeover

asmieyra said...

rajinye papa layan kaletah aqish..bagus2..bapa mithali nie

asmieyra said...

aqish nie,ada je kaletahnyer buat org terhibur,bgus benar..baik budaknyer

shima said...

wah,rajinnya aqish...ada je benda baru nk buat ek..

zh-ena said...

ALA CUTE NYA AQISH NAK MAKE UP KAN MAMA..MEH CINI MAKE UP KAN AUNTIE ENA..

Precious said...

Naper artis tu macam pengsan jer?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.