Followers

Thursday, August 13, 2009

Mane Satu Ek???Leh Tolong Pilih???

Raya dah nak dekat...semua warehouse sale mama terjah....cari baju raya untuk aqish...t-shirt & suar semua dah banyak...t-shirt yang mama beli untuk
baju raya aqish dah ada dekat 20 helai (caya tak...mane taknyer dari sale Pureen, Hytex, Padini, Poney, Baby Kiko semua tak pakai lagi, sayang nak pakai...nak tau last2 ada yang dah leh pakai senteng...sayang jer....ada sape2 nak???)
Suar 3 helai,
Dress 3 Helai,
Skirt Jeans 3helai,
kasut sepasang (tapi beso tak leh pakai)....
ops...banyaknyer....ntah la memang tangan ni gatal nak membeli je kejenyer....bukan salah mama tau....so jenjalan kat Jusco & Shopping complex dah dapat 3 helai Dress & 4 helai Skirt Jeans Osh Kosh.....sekarang ni mama tengah aim nak cari Dress untuk Aqish...berikut merupakan Dress yang mama Aim & kenan sangat...gambo2 ni mama amik dari website
Cantikkan...tapi dah banyak yang SOLD OUT...ingat nak beli 2 pasang...papa ajak pi cari kat Sogo bulan depan...tapi mama kenan no la dengan yang colour pink ni...tapi papa dah pesan jangan beli pink lagi...sebab baju aqish dah terlalu banyak yang warna pink....so kengkawan rasa yang mana satu paling nice untuk aqish????

Mama kenan yang ni...

Yang ni pun Kenan gak
Ni pun leh tahan...
Ni nampak seksi sikit...tapi pink jugak...
Yang ni pun cun gak....

Mana satu la nak pilih..ade sape2 tau website mana yang jual lebuih banyak baju cenggini???mama dah try tanya owner website Petit Sugar tu...tapi tak de respond lagi.....
Mama aim kasut Clarks @ Osh Kosh untuk Aqish...ade sape2 jual online tak???
Mama plak yang paling syok menyopping untuk aqish....
Sonot bile nengok anak pakai baju lawa2 ni...bertambah la tomei....
Kalo ada sape2 nak cadangkan mana2 website...gi tau k....
Sonot ada anak pompan...leh berhias bagai...SUZIEY biler nak bagi adeq pompan kat AQEEL tu....confirm belanja sakan punyer....

24 comments:

Gieyana said...

LAst 2 picc tue cantik..hiks!

Nana said...

lawo2 seme suka yg 1st skali tu

[-suziey-] said...

ouh i like 1, 4 n 5...sgt tantek la..girl hrus la pink kan..ekeke;D

huhu..tu la..harus berusaha buat adik girl utk aQeel..hahahha:p mcm buat kuih jek...
tu la..sonot sopping bju ank pompuan kan..huhu..kalu boy ni tu je la pesen nye..kemeja n jeans..adeiiii..

p/s: baju aqish yg xmuat tp still elok tu mama letgo la half price ke..buat wardrobe sale..xdela membazirkan..hehe

Mama Qaseh said...

sume cun..beli sume je la..hahaha

Mama_Aqish said...

To Gie : pening kalo bab pilih baju anak dara ni kan...semua tantek2

Mama_Aqish said...

to nana : tul tu yang pink tantek bebeno kan...

Mama_Aqish said...

to Suziey: memang semua cun kan....he..he...kalo aqeel ada adeq girl mesti mama dia yang meroyan dok sakan beli baju je kojenyer....kita plak nak berusaha dapatkan boys....hubby kite kata aqeel tomei...tang bulu matanyer....ala2 mix plak tu.....kita tak tahan tengok hadiah baju aqeel yang bakal kita bagi nanti....sangat cute untuk aqeel.....kita jumpa sabtu ni ek kat Sunway Pyramid....pasal baju lama2 aqishj tu...kita ni malas la nak upload gambo pastu nak promote...masa tak mengizinkan....

Mama_Aqish said...

to Mama Qaseh : tu la...kalo beli semua mau kopak la mama nyer....tapi sayang banyak yang dah sold out...

Mdm Lulu said...

kalau mdm,mdm pilih yg seksi gitu..hehehe..coz raya kan ramai orang...panas pun panas kan..so,mdm akan pilih baju yg dapat kurangkan panas..amcam?ok x?

idura said...

2nd last tu chantekkk sangat!!

MaMaMiE said...

salam, klu makmi pilih hat 3 & 5 selesa pada pandangan mata makmi (...mataku bukan mata anakku...keh²..)

Mama-Danish & Sarah said...

salam ziarah,

sume chantek-chantek....rambang mata nak memilihnya..

ain pun skrg ni kemaruk shopping online...sonot tgk baju baby yg lawa-lawa..

hajarus said...

sumer cantik2 la mama aqish.... hajar sker yang no. 1 - 3 tu... cantik sangat....

mamalieyna said...

i like no 1, pastu no2, pastu no.3 dan sumenye...ihiks...lawa2 belaka weh bju2 dak pompuan ni...

zura@iwan said...

semua lawa la...kenan lak...

kalu kite la...kenan 1, 3 & 4...keke

Mama_Aqish said...

to MDM Lulu : memang sekarang ni musim panas sikit...elok pakaidress yang tak berlengan kan...

Mama_Aqish said...

to mak mi : cantik gak kan...pening tol nak pilih

Mama_Aqish said...

to mama danish : ni la keje mak2 zaman sekarang...dok beli baju anak je...

Mama_Aqish said...

to hajarus : kita dah order no 1 tu...memamng tantek sesangat...

Mama_Aqish said...

to kak Ina : ape lagi...bile nak dapat baby girl plak???borong sakan ek nanti...

fazilzura said...

emm kalau ikut kan sume nye lawa2 belaka le... susah nak pilih ..

zura ni anak boy sorg , kalau ado gurl .. mau 1 gudng zura beli kan

Mama_Aqish said...

to Fazilzura : tol tu...tunggu la nanti kalo u ada baby girl confirm perabih sakan punyer....

rieda96 said...

yang no. 1 dan no.3 tu cantik la mama aqish..

zh-ena said...

nak bg komen pun mama dh beli hehehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.