Followers

Monday, August 24, 2009

Nice Glasses

Time ni nak pi jenjalan beli barang....tetibe je aqish pandai berpossing siap wat PIECE...tapi biasa la pieces aqish ikut selera dia la...
Nak2 sangat pakai speakmata kan...puas mama cari kat kedai tak de plak yang jual ikut size muka aqish yang tecik comei lote tu....
So pakai la papa punyer Speak mata....

Kalo mama masukkan gambo aqish ni dalam contest Candid Giveaway by Zieha.....ok tak???
Mama nak sangat2 masuk..tapi tak tau nak pilih gambo candidi yang mana satu
Speakmata lagi beso dari muka orangnyer
Tomei tak???

8 comments:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. cute je aqish ni..

selamat berpuasa mama aqish.. semoga puasa kali ni lebih diberkati hendaknya.. insyallah

mummy_ayu said...

comelnya aqish..pakaispek mata hitam besar mama punya ek? ok apa mama, kira candid gak gambar nie..

asmieyra said...

mama umah cat baru ker sempaerna nak beraya nie, meriah yer umah mama nie..suka nyer

asmieyra said...

tomeynyer..pandai dia posing..ada gaya model..huhuu..anak sapa ler nie

[-suziey-] said...

hahahaa.comel comel..tp rsnya xnmpk sgt la muka aqish..cuba mama ltk beberapa keping gambo pilihan n minta org vote..cewah:p

adda said...

so cute. mcm syafi gak suka pakai sunglass besar gabak mak n ayah dia hehe

adda said...

tukar layout yek? very nice :)

zh-ena said...

hehhehehe kelakar la

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.