Followers

Monday, August 10, 2009

Senarai Top 5 - Prince & Princess

Mesti semua berdebar2 menantikan pengumuman pemenang....so pagi ni mama nak bagi debaran semua blogger semakin hebat....so ni mama tayangkan gambo My Cute Lil Prince & Princess yang dipilih sebagai TOP 5 untuk Prince & Top 5 untuk Princess.....

My Cute Lil Prince

B14 - Muhd Syahmi Haikal
B07 - Muhd. Haraaz Aqeel
B02 - Arman Fakhri
B09 - AqeeF Irfan

B12 - Ahmad Firas



My Cute Lil Princess


G12 - Iris Nur Delisha

G15 - Nur Aleesya
G19 - Damia Aleesya
G01 - Dania Emelda
G17 - Auni Firdina

Pemilihan Senarai Top 10 ShortList adalah berdasarkan undian, pemilihan 3 orang juri undangan & 2 orang juri Profesional.....so tak leh dipertikaikan k.....contest adalah untuk suka2...so jangan ada yang tecik ati.....ni baru shortlist...mama & juri Profesional dah pening nak pilih sape yang paling ngetop yang bakal dinobatkan sebagai juara...sebab semuanyer comel2...kalo leh nak bagi hadiah kat semua yang masuk....tapi bankrap plak mama nanti...mungkin ada hadiah saguhati @ tempat ke 2 & ke 3...tapi tak janji tau....ape2 pun tunggu pengumuman yang akan dibuat....
  • p/s Camera mama rosak Aqish buat.... so tak leh nak tayang hadiah la.....tunggu pengumuman pemenang then pemenang diwajibkan untuk wat entry khas kemenangan & hadiah yang pemenang dapat....so tunggu......

26 comments:

R LEeN said...

Alhamdulillah......

berjaya gak dania sampai ke peringkat ni.....

Tahniah pada semua.....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semua cute :)

SuZiE said...

alhamdulillah...

Haikal dah jd top 5... harap2 Haikal dpt no. 1 ye Mama Aqish... ni bkn bodek tau.. hehehe...

denaihati said...

Ada juga pencalonan aku G01 masuk top 5...semuga terus jadi juara....

zura@iwan said...

semua sgt2 cute tau....x sbr tggu pemenang..

ummiaqeef said...

x sangka aqeef dpt amsuk dlm top 10..tp mama kan,name dier bukan aqeel irfan..tp AQEEF IRFAN..B09..

Echa said...

comel comel seme yg tercalon tu... gud luck seme... kita undi seme!hehehe..

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

alhamdulillah.... x sangka langsung Aleesya leh masuk sampai tahap ni coz kalau nak harapkan undian huhu....memang x sampai de tahap ni..kalau ader rezeki....ader lah tu...

asmieyra said...

tq mama masuk senarai top 5 anatara bb boy...semua cute jer..arman ada can tak nie?

asmieyra said...

apa pon okler..rezeki arman tq para pengundi..para pengadil,ku berserah ja..buat pengadilan secara arif yer..huuuuhuu...

asmieyra said...

mama,antara top 10 ni mama akan pilih juara bb boy & bb girl ker nak pilih antara sorg shj dinobatkan juara smda boy/girl.

eezah said...

sumanya comel n cute!

fazilzura said...

TAhniah wat sume

kakyong said...

tahniah buat yg tersenarai...

ibu_arifa said...

amboi..comel2 semuanyer..tahniah..

miezaniera said...

congrats to ols baby yg tersenarai..mmg sume cute2..;D

fazilzura said...

*** PERTANYAAN ..

selain gambo yg tertera.. kire dh x tercalon yek mama

AshAnas said...

uh, g daku undi tak tersenarai... congrats ya buat finalis...

oya@mamahamzah said...

tahniah pada yang tersenarai top 5...

zieha said...

feweetttt..betul ke ibufiras tgk kt n3 nie..mcm tak caya je firas dapat top 5.alhamdullillah..terima kasih pada kwn2 yang undi firas..semuanya comel belaka:)
goodluck all:)

honeylanz said...

tahniah to top 5 ;)

Mrs. Adz said...

macam tak sangka je eisya leh tersenarai ni..masa cakap undi vote tu,daku dah rasa macam tak menang punya..blog tak glamourkan..anyway tunggu je la resultnye nanti..dah dapat top 5 ni pun syukur sesangat..

Yan said...

yeahhh dah kuar shortlist..

mama auni firdina said...

alhmdulillah,my dotter Auni Firdina msk top 5..syukur!xsangka pon ade..nsb bek ibu arifa bgtau..hehhehe..dpt msk top 5 pon kire ok gak klu x menang..;)..

mummy_ayu said...

alhamdulillah..my princess tersenarai..sukanya! tq mama aqish! minta-minta la ada rezki jadi princess....amin! apa pun congrats to semua!!!

zh-ena said...

dah kuar pun shortlist..tahniah kpd yg tersenarai

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.