Followers

Friday, August 21, 2009

Sonotnyer!!!

Ingat tak website let go barang2 aqish yang mama baru lancarkan dalam minggu ni tu
ClearanceWardrobe

Kutipan penjualan baju2 aqish kat website tu sekarang ni telah mencecah RM338.00 kesemuanyer....huh...sonot gitu...laku betul...sungguh mama tak sangka...yang paling banyak beli person bernama Asma....then oleh kerana Puan Asma tu beli baju dalam kuantiti yang banyak...so mama bermurah ati nak berikan 2 helai baju secara percuma kepada beliau.....
So pada sape2 yang nak beli lagi...kasitau ek...masih banyak lagi yang ada...so selamat menjenguk
kalo nak respon yang cepat untuk pertanyaan baju tu leh SMS ke 012-3259827


p/s kredit to suziey sebab idea ni dari beliau...

22 comments:

honeylanz said...

mmg seronot!!

Gieyana said...

bagus tue kan..bleh wat sale rather than simpan jer baju2 yg x bleh pakai tue..hehehe

[-suziey-] said...

alhamdulillah..rezeki nk raya tu..bole la sakan beraya ni..ekekek:D

waahhh kredit to suziey lagi..hehe..

p/s: hr ni bz banget..xdan nk jenguk blog..xsabo nk buat n3 hadiah kemenangan..tp sabo ok..huhu

adda said...

dh byk duit raya mama aqish yer hehe.. gurau ajer.. rezki tuh..

untung buyer nama asma tuh.. beli byk2 pastu dpt 2 lagi free.. untung dpt tuan kedai yg pemurah nih hehe

adda said...

opss.. nak tambah sket.. kena kasik adiah kat pencetus idea gak kot hehehehe

Hezesuze said...

tp kalo dpt freee lgi besh kan kan..larikkkkk

Mama_Aqish said...

to honeylanz :mesti la sonot

Mama_Aqish said...

to Gie : tu la banyak lagi kat rumah tapi dah tak larat nak upload..yang tak pakai kiter simpan2 habis jadi kuning2 baju tu...sayang jer

Mama_Aqish said...

to Suziey : ye...ni semua idea suziey...tq2....tak sabo nak nengok aqeel pakai baju kemeja tu...kih...kih....

Mama_Aqish said...

to adda : yezza...leh gi shopping baju baru untuk aqish...nak bagi kat suziey gak...tapi bagi kat aqeel la...nanti kiter usha2 tengok ape yang ada

fazilzura said...

wahhh besh jgk kan ..
zura pun ado bj akil time dia kecik2 dulu .. melambak2 psl dia cepat tembam time tu .. so bj2 kecik dia mostly cepat betui x muat .. nk jual ??? syg ler plak .. kalau xnk banak dh tu lain ler

MuMMy 2 Haqq said...

waahhh..bagusnya. bole balik modal!

Mama_Aqish said...

to Farasela : kalo aqish ada adeq nanti nak beli yang baru plak...mana tau dapat boy...kih...kih...kena beli sakan lagi plak...sebab kita simpan lama2 jadi kuning la...last2 tak leh pakai...lagi sayang kan...

Mama_Aqish said...

to Kak Heze : tunggu saya jadi tokey butik baju baby...leh saya bagi free kat akak

Diana Din said...

Bagus betul. Hehe... Tp sayang, kita x der baby girl, kalo x mesti dh borong...

ibu damia said...

alhamdulillah......rezeki tu namanya..

saya & anak2 saya pun banyak gak baju yg tak dipakai lagi...ader tu masih baru lagi, siap ngan tag....nampak mama_aqish buat idea ni, baru terlintas nak let go murah2 baju tu......

tapi nanti takut ada org kata saya cilok idea ni lak....huhuhu...

Mama_Aqish said...

to Diana Din : lama u tak singgah blog ni ek...selamat datang

Mama_Aqish said...

to Ibu Damia : eh..ape plak...tak salah tu hak masing2 nak let go wat murah2 mana tau ade plak kiter kenan leh rembat...wat je tak de sape nak larang...nanti kita sokong k

mamalieyna said...

waa..belum raya dh dapat duit la aqish...best tu...anggap je bonus tuk raya ee..(sbb kita tak dapat bonus dr company..huhu..)
*lumayan gk jual online ni ek..bagus2 idea suziey ni, berbaloi..!

hajarus said...

Aqish dah dapat duit raya... bestnyer.... rezeki tu mama aqish

E.L.I.Z.A said...

wah rezeki..makcik kayo makcik kayo >_<

zh-ena said...

wah rezeki tu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.