Followers

Wednesday, September 9, 2009

Shopping Raya Untuk Aqish

Salam 1 Malaysia....selamat pagi semua...ari ni mama ada story morry sikit....
dah lama tak update blog...
Ni kisah pasal shopping mopping untuk raya.....
jom tengok ape yang mama beli untuk Aqish....
Sabtu minggu lepas mama pi shopping kat Sogo....
Punyer la ramai orang ...sebabnyer time tu tengah ada Sogo Card Sale...
memang giler2 salenyer....sampai naik rambang mata mama memilih...
last2 dapat sikit je beli baju aqish...
sebab mama dah pening nak memilih ramai sangat orang...
kaunter bayaran pun punyer la panjang....
kalah warehouse sale....
tapi memang berbaloi.....
Ni plak 3 helai Dress aqish....yang ala2 gaun pengiring pengantin tu mama beli kat Sogo
tengah sale...ape laie rembat la sepasang...
naik juling jugak memilih mana yang cantik...
Before less RM89.00....
berbaloi sungguh....
Yang pink pokka dot tu mama beli kat website ari tu...
tersalah beli size la pulak....terpanjang sikit...
mama rasa nak jahit kasi senteng sikit...leh pakai raya nanti...
untung ada anak pompan...macam2 leh beli...tapi rabak la plak duitnyer...
Ni plak baju yang mama beli masa Warehouse sale Hytex ari tu.....
Baju ni mama suka..ala2 artis gitu...mama beli kat Jusco Sunway Pyramid...
dipadankan dengan tight shining....
meletop gitu....
tight tu mama beli masa balik kampung papa kat Taiping ari tu...
mama cari kat KL tak de orang jual...
sib baik jumpa kat Taiping...
Sesuai tak??
Ni plak baju kemeja mama beli kat Sogo aritu...
semuanyer colour pink....
Ni plak T-Shirt yang sempat mama rembat kat Sogo...
dapat sikit je..sebab dah pening nak memilih...
Punyer la banyak baju & suar kat Sogo....mama beli sehelai je suar untuk Aqish...tak sempat nak aim suar jeans...
Nanti nak pi Jusco nak beli suar Jeans untuk Aqish
so lengkaplah sudah semua kelengkapan beraya Aqish....

Mana mama punyer baju????
mama tak beli lagi pun...ingat malam raya baru nak beli...
he....he....he...
dulukan Aqish....

9 comments:

zh-ena said...

wah byknya mama shopping

ummiaqeef said...

byknye baju raye aqish..leh pakai sebulan ni..hehe

zura@iwan said...

cute2 tul la bj aqish...jeles la sy...kalu sy ada bb...sure cm awk juga..

yuyee cap limau said...

eh sama la baju
pokka dot tu ngn kite beli
kat website..kite bli tok anaksdara
tapikan macam tak puashati la..ingatkan yang RL ori...made in china rupe2..adoila

Gieyana said...

perghhh..byk giloss! meh kasi kt Nureen sket..kekeke

Gurau jer yer..:)

mummy_ayu said...

wah meriah..suar kilat kilat lagi..glamour la aqish..jangan lupa amik gambar tau..yang gown polo tu iris pun ada tapi gambar reben reben...

Mummy Dasy said...

byknye meriah raya aqish tahun ni... sbb ni ke yg diperkatakan oleh anon kat shoutmix... normallah xde ah byk mana punkan rasanya...

Kamariah Idris said...

Waa byk baju Aqish. Byk warna pink. Baby Kay pon Iman girl. Kay pon ade beli kat Sogo. Mmg cantik2 rambang nak pilih.

bintangku said...

waahh... meriahnye baju aqish.. baju gegirls nie mmg byk patern. Comey2 lak tu. Tapi kalo boys punyer... hurmm... tak byk pilihan.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.