Followers

Wednesday, September 9, 2009

Versi - Kasut Raya Aqish

Ni la kasut raya Clarks Aqish...cantik tak???ala2 sport gitu untuk dipadankan dengan suar jeans & T-shirt...mama amik size beso sikit leh pakai lama tikit...Aqish bukan main suka lagi asyik dok try je kasut tu...


Ni lagi sepasang papa plak yang beli pink colour gitu
so cute...aqish pakai kasut size 4
tapi rasanyer kasut yang papa pilih ni cam tak sesuai je nak pakai dengan dress...
Kalo kasut Osh Kosh ni mungkin sesuai kan??
Tol tak???

33 comments:

zh-ena said...

cantik la kasut yg papa aqish beli tu..

Haslinda said...

lah aqish size 4, kecik nya kaki.zhea nya kaki size 5, tp bli clarks size 5 setengah.

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hai salam kenal.. saya pun geram tengok kasut2 clark, tapi dah abis stok masa saya pergi MV haritu. last2 beli oskhosh plak. kalau nak tengok kasut oskhosh jenguk la blog saya. heheh

btw kasut2 clark aqish memang cantik2.. berkenan sungguh

ummiaqeef said...

erm..cantik..sampai 2 kasut dia..hehe

shiemz said...

cantek la kasut aqish..bergaya la nanti dier yek...

lily azliyana @ mama zara said...

suka kasut yg papa aqish beli tu..cantik! boleh jerk pakai ngan dress..budak2 ni pakai mcm manepon nmpak cumei..hehe..

zura@iwan said...

amboi...cute juga kasut dia...

honeylanz said...

kasut gegurl semua comel.. cute aja pink la red la...if boys lak.. blue black brown je..

DYLA said...

sgt cantik kasut aqish.

inas pakai saiz 6. bila la inas nak dpt kasut clarks asik takde saiz jer!

hajarus said...

alalala... tomeynyer kasut aqish...

Ummi Salsabila said...

byknye kasut qish..aufa nyer clark gk.warne pink..:)

Iela Fazielah said...

Amboi beraya sakan si aqish ni... smpai 2 pasang kasut clarks... kasut clarks mmg lawa.. tp utk baby below 3 years je... thn ni fiqah xpakai kasut clarks sbb design utk baby >3 years x lawa... uwa...(mama yg nangis)....

Mama_Aqish said...

To Zh-Ena : papa dia yang kenan no kasut tu...ala kasut ala2 sport yang kiter pilih tu tak cantik ker?

Mama_Aqish said...

to Haslinda : ha ah...kaki aqish tecik molek je....slalu susah nak cari saiz...beso tul kaki Zhea ek...

Mama_Aqish said...

to Cik Puan Mimi : Kasut clarks ni berkualiti sikit...tahan lasak...leh pakai lama tol tak...designnyer pun cute2 gitu...

Mama_Aqish said...

to UmmiAqeef : TQ...very nice papa aqish yang pilih....untuk raya...

Mama_Aqish said...

to shiemz : tu la lom sempat raya lagi dah dok melaram kat rumah

Mama_Aqish said...

to lily@mama Zara : memang untung ada anak pompan ni...semua barang2 diorang cantik2 kan....tapi teringin gak nak anak lelaki...

Mama_Aqish said...

to Zura: TQ....papa yang pilihkan

Mama_Aqish said...

to honeylanz : setuju gitu...memang kasut gegurl tantek2 belaka....cute gitu

Mama_Aqish said...

to Dyla : uiks...besonyer kaki Inas....ntah la kengkadang saiz kasut ni bukan semuanyer sama...tol tak..ikut brand gak

Mama_Aqish said...

to hajarus : TQ auntie...memnag tantek kan...nanti aqish wat catwalk k...

Mama_Aqish said...

to Ummi Salsabila : ntah la...kengkadang papa marah gak asyik mmbeli barang aqish je...tapi dah memang hobi...susah nak kikis perasaan nak membeli tu...

Mama_Aqish said...

lela fazielah: mama & papa yang pilih mesti lawa punyer...tol tak...kih...kih....kih....

yantz-yeem said...

huhuh jeles nya aqish dah ada kasut raya...abg aqil gaks yg lom ada lagiks...mama nyer x larat nak terjah mana2 shoping kompleks la....camner nak bershopping nie? raya dah nak dekat...hwaaaaaaaa

UnGu VioLet said...

salam ziarah..
Selamat berpuasa..
Selamat menghidupkan lailatulQadar..

Selamat menyambut Aidilfitri juga yang bakal menjelma tidak lama lagi..

makan rendang, ketupat, dodol dan lain2 tue.. ingat kat mar yang jauh di perantauan nie yer..

salam ukhuwwah.. ade mase, jomla singgah ke teratak UnguViolet yer..

Mrs. Adz said...

amboi sampai 2 kasut untuk qish ye..sronokla qish beraya tahun ni..eisya tak beli kasut lagi ni..uwaaaaaa..

Mama_Aqish said...

to Yantz : biler plak abang Aqil yang handsome tu nak beli kasut plak...mama nyer dah pregnan tak larat nak menyopping....kalo tak yantz la orang pertama yang suka gi sale ni....kih...kih...kih...

Mama_Aqish said...

to Ungu Violet : ok noted nanti biler tak BZ kita pi terjah k...

Mama_Aqish said...

to Mrs. Adz : untuk Aqish....perabih sakan...bile eisya nak dapat kasut baru ni ummi....anak baru sorang leh la beli macam2 esok dah 2 & 3 pakaiyang yang kakak2 punyer sajok...

mariaariffbaby said...

huhuhuhu...

my lil ecah tak shopping lagi..
tak sempat la..

harus kena cari gak ptg ni

btw, salam perkenalan dari kami
:)

EIJAM'S FAMILY said...

cantik..cantik.. ye betul beli besar skit boleh pakai lama sikitkan..

mummy_ayu said...

cantik nya kasut aqish..iris baru jumpa sepasang je..ingat nak cari satu lagi..abang ian punya langsung lum jumpa..raya dah dekat dah nie...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.