Followers

Wednesday, September 30, 2009

Weblog Popular 1Malaysia - Refresh Memory

Kengkawan semua masih ingat lagi tak pasal contest
Ok....nak flash back semula pasal contest ni...& berkemungkinan contest ni akan dilanjutkan sehingga 31 Oktober 2009 yakni sebulan lagi....ini adalah kerana bagi membanyakkan lagi pencalonan2 yang baru & dapat mencapai target yang di berikan oleh penganjur contest...
Hadiah2 yang ditawarkan oleh Denaihati sungguh dasyat yang melibatkan "FULUS"....
Untuk pengetahuan semua blog mama juga dicalonkan untuk contest ni....
Blog mama ni dicalonkan oleh miezaniera a.k.a mama Qasrina....
So mama mohon jasa baik semua blogger untuk menyokong mama....
walaupun mama tau blog mama ni tak lah sehebat blog2 yang lain tu....tapi tak salahkan kita mencuba
Untuk pengetahuan semua, Tujuan contest ni dianjurkan adalah
untuk mencari Weblog Popular 1Malaysia & membantu menambah ilmu menguruskan blog dengan lebih baik daripada weblog yang hebat yang mungkin belum terjumpa dalam jutaan weblog di Malaysia. Untuk mencari Weblog Popular 1Malaysia DENAIHATI perlukan bantuan teman-teman. Hadiah yang menarik disediakan kepada teman-teman yang membantu DENAIHATI mencari Weblog Popular 1Malaysia.
Macam mana nak sokong blog mama ni???
senang je...jadikan blog mama ni sebagai REFERENCE anda untuk mengetahui tentang contest berkenaan dan sebarkan mengenai contest ni dan buat satu posting pasal contest ni dan beritahu dari mana anda tahu mengenai contest ni......sebab mana2 blog yang paling banyak dapat reference.....berpeluang besar untuk menang....
So jom la sokong mama.....
Kepada nak join...mama rasa mungkin sempat lagi sebab pihak penganjur sekarang ni tengah wat POLL untuk minta pendapat umum "ADAKAH ANDA SETUJU Contest Weblog Popular 1Malaysia dilanjutkan sehingga 31 Okt 2009"???
so bagi sesape yang nak tau lebih terperinci tentang contest ni sila klik

2 comments:

denaihati said...

Terima kasih beri sokongan ... jasa mu tetap dikenang.

Mama_Aqish said...

saya akan sentiasa menyokong setiap niat murni semua rakan blogger....cayok2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.