Followers

Tuesday, October 20, 2009

Anakku Ceria - GiveAway

Selamat Petang...
sempat lagi ni nak masuk contest sebelum balik ni...
Ok kali ni nak join contest yang dianjurkan oleh Ibu Irfan a.k.a Puan Noriza...
contest ni simple je...
tapi hadiah yang ditawarkan sangat2 menarik tertarik & dabomb...di taja Oleh
so mama nak join...
Sape2 nak join & nak tau ape syarat2 & hadiah yang ditawarkan???
Tujuan Ibu Irfan ni wat contest adalah unutk mencari lebih ramai kenalan di dunia blogger ni..
so mari kiter beramai2 sokong Ibu Irfan k....

DAMIA NURIN BALQIS

All the Best Aqish buchuk2....

p/s to Ibu Irfan : Kiter tak leh nak Post comment la kat blog awak...nak hantar URL Link..tak leh nak verify word...why???

4 comments:

sitinoriza said...

ye ke, ada yg boleh komen,sent email pun takpe,atau kat shoutbox,at least saya dh notice ada entry dr mama aqish.takut..overlook pulak..anyway tqvm ye..

EIJAM'S FAMILY said...

auntie doakan aqish menang okies..

Mrs. Adz said...

banyak tul join contest..good luck ye

adda said...

jom main kutu? eh peliknyer.. good luck anyway

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.