Followers

Friday, October 2, 2009

Bersedia Untuk Termuntah Dengan Gambo Raya Kami...

Akhirnyer ter PUBLISH gak gambo2 raya kami....ni la kami sekuarga...
Berbaju coklet tema yang dipilih tahun ni....
Aqish kejap je pakai baju kurung tu...sebab panas...
tahun ni kali pertama aqish pakai baju kurung...
Comei kan.....
Aqish amik gambo siap nak pegang bantal busyuk nyer lagi....
Nak tau...pagi2 raya ni aqish wat ragam....mengamuk sakan tak mau pakai baju kurung...
menangis2 sampai hingus keluar....
tapi akhirnyer dapat gak mama snap gambo aqish pakai baju kurung...
tapi nak snap siap upah nak nak tangkap gambo dengan bantal busyuk....
Ni plak gambo keluarga abanglong mama....depa bertemakan warna biru...
Fitri ni pandai bergambo...tu yang sikit nak amik gambo dia....
biler sebut 1,2,3 terus je fitri tenyum2....
tomei gitu....
Ni pulak gambo rojak...semua bercampur....gambar kami 3 kuarga...
tahun ni turn beraya kat rumah belah mama so semua adeq beradeq mama ada....
so tu yang ramai2 berkumpul....
time ni kitorang tengah bersiap2 nak pi kubur nak ziarah kubur arwah atok mama....
rasa syahdu je masa nak pi tu...
teringat arwah masa dia ada...tak sempat nak tengok mama kahwin...

Marilah beramai2 sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah atok mama....

11 comments:

SHIMA said...

wah,ramai gak..mesti meriah dan seronokkan..

mama,shima x puas lg la...tepek la gmbo raya byk3...hehe

Mrs. Adz said...

muka adik beradik mama aqish ni sama je kan..memang dah cam adik beradik walaupun tak cakap..hihi..

mummy_adam said...

wah, cantik nyer baju raya aqish..:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama laa ngan my nuha..mengamuk masa pakaikan baju kurung...siap larik2 lagikk..huhuhu

Mama_Aqish said...

Shima : shima kita BZ sikit...tu yang sempat publish mana yang ada dulu

Mama_Aqish said...

to Mummy Adam : TQ auntie...aqish memang cute kan

Mama_Aqish said...

to Mrs.Adz : same acu nyer tu yang muka semua lebih kurang...ramai yang cakap muka mama same cam opah aqish masa muda2 dulu...

Mama_Aqish said...

to elissmie : same la..puas kiter pujuk aqish ajak bergambo...sib baik last2 papa dia pujuk mau plak...

CuTeMiUt78 said...

wah.. meriah gitu.. hik..hik..hik. tema yg menarik

lily azliyana @ mama zara said...

owh..samela kite this yr tema coklat..hehe..

apsal aqish tk suke pakai bj kurung. rimas yek aqish. tp tak suka2 pon aqish tetap memberi pose memberangsangkan. cumei..=)

adda said...

wow meriahnyer gambar raye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.