Followers

Thursday, October 1, 2009

Contest - Si Comel Berbaju Raya

Damia Nurin Balqis
13hb Oktober 2007
1 Tahun 11 Bulan 18 Hari
Muhammad Amirul Fitri
23hb Oktober 2009
1 Tahun 11 Bulan 6 Hari
Salam semua....kali ni mama nak join contest by Baby Ibu....
Teruja sesangat nak join sebab tahun ni adalah tahun pertama Aqish berbaju kurung....
So excited sesangat la nak publish gambo aqish ni....
Untuk contest kali ni mama nak masukkan sekali sepupu aqish a.k.a anak abanglong mama untuk join contest ni....mana tau ada rezeki dia....
Ok mama nak kasitau ape hadiah yang ditawarkan....nak kasi kengkawan semua teruja :
HadiahBagi Kategori A:
Bagi Kategori B:

- Hadiah MisteriTerdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..

  • Menarikkan hadiahnyer...sangat2 lumayan.....rugi tau kalo tak join....

Sape2 yang nak tau lebih lanjut pasal contest ni leh klik SINI


p/s mama dah join....kengkawan biler lagi???

8 comments:

Mrs. Adz said...

comel la aqish..siap tersenyum nampak gigi lagi..good luck..

zh-ena said...

comel la aqish pki baju kurung tu..

Mama_Aqish said...

to Mrs.Adz : sib baik la dapat snap gambo ni...tu pun dok susah payah nak snap tau

Mama_Aqish said...

to Zh-ena : TQ Auntie...credit to auntie

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. akan kita join.. tapi belum update lagi...

Mama_Aqish said...

to cute miut : mari beramai2 kita join contest ni k,

adda said...

tuitnyer.. good luck

azzamoro said...

good luck for this contest..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.