Followers

Friday, October 9, 2009

Edisi Nak Pi Beraya

Mama nak pi beraya kat rumah kengkawan blogger hujung minggu ni...
tapi tak de alamat rumah kengkawan la...
sape2 yang sudi nak ajak mama datang rumah...leh la kasi alamat rumah kat email ni :
damia_nurin@yahoo.com so leh la kiter berjumpa ek....
P/s leh tak pakai ayat camni nak pi beraya rumah kengkawan???

6 comments:

yantz-yeem said...

wah bagus la entry nie....di jauh lubuk ati nie nak aje but opn hs...tp disebabkan keadaan badan yg x bermaya terbantut le hasrat...

ibu damia said...

this weekend tak lah..next weekend ader...sanggup tak mama aqish turun JB ni??? Nak celebrate birthday aleesya.....

zh-ena said...

hujung mggu ena sefamily mmg sentiasa takder di rumah..

adda said...

wow nak beraye sakan nih

Mrs. Adz said...

ala bestnye siap memang offer nak pergi tu..memang peramah la mama aqish ni..klu dekat ni daku dah ajak dah g party eisya esok..

denaihati said...

Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my (keywords "Weblog popular 1Malaysia) kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.