Followers

Thursday, October 1, 2009

FACEBOOK????


Sape ada masalah nak loading FACEBOOK?????
tolong2....tolong2......
mama nak bercucuk tanam dengan FARMVILLE....
tapi tak lekh nak loading sebab "website BZ"
ade sape2 kat luar sana yang menghadapi masalah yang sama dengan mama????
mama dah kemaruk nak main game FARMVILLE

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. sekarang ni tenet tgh mengong ni

ibu_arifa said...

sama lah saya pun...tak boleh nak bercucuk tanam jugak..sudahnyer habis sayur-sayuran saya mati kekeringan...rugi2..waaa..waa..

zh-ena said...

ena buka ok ajer

mummy_ayu said...

ayu punya ok nye...meh la add ayu kat FB , ayu pun tengah syok layan farmville..boleh la kita berjiran NUR IDAYU ALWI.

adda said...

wah gila farmville ke? facebook mmg kena intenet power baru senang masuk

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.