Followers

Tuesday, October 20, 2009

Jundeco Sticker Contest

Kali ni mama nak join contest yang sangat2 special yang dianjurkan oleh Blogger yang paling ngetop popular iaitu MOM BLOGGERS PLANET a.k.a MBP...
Ape yang specialnyer tentang contest ni???
Selalunyer MBP wat contest Cutest Baby kan...
Kali ni MBP begabung tenaga dengan penaja hadiahnyer iaitu JUNDECO...
Selalu kiter nengok kat TV ada Deco Bersama Eric, Deco Deco Deco Celcom Blue & Deco Idaman
Nak join ketiga2 deco tu peluang nak menang agak tipis la sebab 1Malaysia join...
so ape kata kiter semua join Contest dari MBP....
So ni mama nak terang sikit ape tu JunDeco...
Teks ni mama copy paste je dari MBP
"Jundeco Stickers are self adhesive wall stickers designed to make your home beautiful in a jiffy. The wall stickers are imported from Korea and comes in many great designs. And, they’re so affordable and great alternative for wallpapers!!"
Wall stickers from Jundeco Stickers can be used to decorate your bedroom, living room, kids room, study room, kitchen, closets, cabinets and even the toilet.
Harga yang ditawarkan pun very cheap....
Dah menjadi syarat untuk masuk contest ni mama kena pilih salah satu design yang ada kat Jundeco....
So mama pilih NEW DESIGN

Code : PS58068 (Opaque)
Measurement : 50cm x 70cm
Price : RM59.00
Status : Pre-Order
Nape mama suka design ni???
Sebab mama memang suka Bunga namu pun pompan kan....then PINK colour is my peberet colour...that's why hampir kesemua baju Aqish warna PINK...
Sebenarnyer banyak lagi design yang mama suka tapi design ni nampak cute sebab dimeriahkan lagi dengan rama2 yang ala2 hinggap kat flower tu...
so nice pemandangan nyer...
dengan warna yang lembut tidak begitu garang....amat sesuai sekali dengan jiwa mama...
kalo la rumah mama ditampal dengan sticker ni...alangkah cantiknyer...
bertambah seri la rumah mama kan....
Lagi pun design ni tak nampak crowded sangat....
ada sesetengah tu terlalu penuh sangat bunganyer...
so yang mama pilih ni just simple but look very nice....
Nak dengar citer tak pasal Sticker Wall ni??
Sebenarnyer jiran depan rumah mama dah pun cat rumah & menggunakan sticker wall ni...
Kan nak raya ari tu...so dia wat open house....mama terintai2 rumah dia...
cantik betul....warna Purple dengan bunga2 tulip purle...
mama pun tertanya2 kat papa...
"camne dia cat rumah dia siap ada bunga ek"
He....he...tak tau pun pasal sticker wall ni....
dapat tau pun lepas jengah blog MBP....
cantik tau....kalo tak caya cuba la....
Oh ye lagi satu nape mama nak2 sangat join contest ni???
sebabnyer pemenang di pilih berdasarkan LUCKY DRAW...so sesape pun layak untuk menang
Sape yang bertuah bakal jadi pemenang...
Tak susah kan....tak yah nak karang2 best2...
ala2 simple pun berpeluang untuk menang...
so kalo nak tau lebih lanjut pasal contest ni meh la klik sini

2 comments:

UmiDAnisH said...

wahhh... nice pilihan.. goodluck, jom join contest umidanish

adda said...

wah, dh jd penjoin contest tegar dh nih hehe.. good luck

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.