Followers

Tuesday, October 20, 2009

Kemaruk Contest....

Cuba kengkawan semua tengok kat Layout blah kanan mama tu penuh dengan Contest2 yang mama dah join & yang mama bakal nak join....
Mama sekarang tengah rajin bebeno nak join contest sana sini...
nak memeriahkan contest sambil merebut peluang menang ape je hadiah yang ada....
so kengkawan semua pun meh la join...
lagi ramai lagi meriah tau...
Oh ye...Birthday Aqish akan diadakan pada 31hb Oktober 2009...
Nape wat lambat????sebab nak sekalikan dengan birthday sepupunyer Fitri...
So dengan ini mama nak jemput semua kengkawan blogger untuk datang kerumah....
tapi bukan rumah mama tau....wat kat rumah Opah Aqish....
Umah Opah Aqish kat UNISEL Berjuntai Bestari...
Sape2 yang nak mai kasi tau k...

6 comments:

atie said...

Salam,

Kita pun sekarang nie sibuk masuk contest tapi bukan kat blog cuma kat akhbar atau contest produk... penah menag sekali dpt masuk pertandingan memasak Resepi warisan ibu Oleh bernas... syok gak dpt pengalaman baru.. meh la jadi follower kita..

Hanz said...

Kemaruk contest yer? bagus2, rajin2 membuahkan hasil, insya Allah..good luck untuk sumer contest yang di-join.Lepas ni join my giveaway lak yer..deadline 15th November ni..take care & kim salam kat lil pweety gegirl! :>

Miela77 said...

Salam ...meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest lak dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM40 keatas..tinggal 3 hari je lagi.. http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Promosi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml 3 botol hanya RM55 termasuk pos laju..sesuai tuk demam, selsema, batuk, gejala ILI, cegah H1N1, asma, dan pelbagai penyakit lain..order ke Miela.77@gmail.com

Promosi Coolababy Cloth Diaper One Size Pocket hanya RM28 termasuk 2 insert. Tawaran sehingga 23 Okt je..

CuTeMiUt78 said...

memang rajin la menjoin contest.. hik..hik..hik.. emmm tak dan la nak attend besday aqish.. but kita dah pos kan hadiah utk besday aqish.. minggu lepas.. klu dah received.. infom k

ummiaqeef said...

la..wat time besda kite tu..leh la celebrate skali ek..hehe..

EIJAM'S FAMILY said...

huhu mama aqish rajin mestiler selalu masuk contest itu dan ini.. xpeler ukan nak menang jerkkan mama aqish boleh tambah kawan jugakkan.. kiter nie malas tueler xglamer huhuh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.