Followers

Monday, October 12, 2009

Pengumuman - Birthday Aqish

Esok 13hb Oktober 2009 adalah merupakan Ulang Tahun Kelahiran Damia Nurin Balqis a.k.a Aqish untuk kali ke dua.....
Esok ada special entry untuk menceritakan kisah Aqish dari saat awal kelahiran sehingga yang terkini...
Ari ni mama tak sempat nak wat citer tu sebab ari Isnin keje manyak...
so...malam ni mama setting baik punyer kat rumah...
pastu publish kat blog esok...
Pada auntie2 yang nak bagi hadiah....
kasitau ek....Kih...kih.....kih...

10 comments:

ummiaqeef said...

hep besday aqish..be a good gurl k..

EIJAM'S FAMILY said...

okies.. kiter tggu entry esok naa..

zh-ena said...

happy berdau aqish..tak sabar nak baca citer aqish esok..

ami said...

epi besday... best juga buat entry utk anak2 ek..

adda said...

wah dah besar dah aqish. hepi besday aqish. semoga menjadi anak yg solehah aminn

AkMa said...

b'sday aqish same dgn bos kite la..hehehe..esok ada mkn2 kat opis sempena bsday bos..aqish dah 2 tahun..dah besar dah...

miela77 said...

wah..sedar x sedar da 2 taun da aqish eh..x sabo nak tunggu entri esok..epi besday aqish...

sapa2 yg berminat dgn contest..meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri yang akan melabuhkan tirainya 3 hari lagi...

mamalieyna said...

waa aqish nk masuk 2 taun ee, hepi besday aqish..mama nk kasi adik tau taun depan, so aqish tokleh manja lebih2 tau, kena blajar jd kakak dr skrg..hikhik..
*aqish suh mama wat majlis, pasti manyak auntie2 kasi adiah..hehe..

SHIMA said...

wah,kejapje dh 2 thn...hepi besday aqish..semoga menjadi anak yg solehah..

hajarus said...

hepy besday aqish.. moga2 menjadi anak yang solehah & berjaya yer... dah besar aqish....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.