Followers

Friday, October 2, 2009

TQ PAPA.....LUV U SO MUCH

Kengkawan ingat tak 21hb September 2009 yakni raya kedua ari tu Birthday mama????
Masa tarikh tu papa just wish Happy Birthday je kat mama masa tepat2 kol 12 tengah malam....
tapi papa tak bagi hadiah pun....
mama macam frust gak la...tapi tak amik port sangat sebab tau nak raya ni kan...
semua orang bz sikit...so maybe papa lupa nak beli....
Nka dijadikan citer...tup2 semalam papa bagi mama something....
huh...ape tu ek???gambo kat atas tu la...
nak tau nape papa lambat bagi hadiah birthday kat mama???
sebab nyer papa kirim beli Satu Set Mutiara Air Tawar Sabah kat kawan papa....
kawan papa balik beraya kat Sabah....
  • so papa kirim soh belikan satu special untuk Birthday mama....Patut la semalam papa beria2 benar tanya cantik tak kalung tu???
Ari ni papa soh pakai hadiah tu....
hu...hu....semua kengkawan kata cantik...
TQ...ye papa....susah2 je papa order2 dari jauh....
cantik sesangat hadiah tu....
dalam set tu ada:
Rantai beserta Kalung
Gelang tangan
Cincin
Kerongsang...
  • Very nice sesangat....suka mama dapat hadiah ni....
13hb ni Birthday Aqish....
Nak bagi ape ek??
Mama & Papa cadang nak belikan Motor Batery Operate tu....
Ade ape2 cadangan???

13 comments:

zh-ena said...

wah mama g opis blig bling bling la nie

mmg cantik

honeylanz said...

cantik! hmm ok jugak if nk belikan Aqish Motor Batery Operate tu.... cuma if beli set thomas & fren mcm lg senang Aqish nk main.

mama auni firdina said...

uihh..cantek2..pinjam leh?hehehhe

besday aqash ekk 13hb ni..hmmm ok gak tu bli motor batery operate..da survey ke kt mane nk bli?if da bli,pls let me know price+tmpt bli kt ne yer..teringin gak tuk puteri sorg tuh..(ke mak die yg teringin nk naik??hahhahahah)...

ibu damia said...

cantik lah set mutiara tu.....untung mama aqish..

p/s: tu la 17 hb ni pun birthday aleesya..tgh pk2 gak ni nak bagi apa...

Mrs. Asida said...

bestnya.. mmg susah nk dpt mutiara sabah. klu kirim kat kengkawan murah sikit, beli online mahal giler.. kita pun nk satu huhuhu

ok gak motor tu.. mesti sakan dia main.. :)

Mrs. Adz said...

ceh wah..bergaya la ke ofis ye..cantik la..pandai tul papa awish wat suprise ye..

9.10 ni birthday eisya jugak..tgk pening gak nak beli pe ni..jom kita sama-sama fikir ye..

Mummy Aqil said...

waa... so sweet n shanntekkk... sure hati berbunga2 ms dpt hadiah kan.. hehehe... anyway hepi belated beday to u.

SHIMA said...

wah,cantiknya mama....pasni leh la shima kirim plak...ekeke

ok gak cdgn motor tu...mesti best aqish main,siap round3 satu rumah gitu...

apapon,shima nak wish hepi belated bufday kat mama...rupanya mama nyer besday dkt gak ngn tarikh shima..

mummy_ayu said...

cantikkk sangattt! bertuahnya badan....emmm ayu pun tak sempat lagi nak cari apa apa untuk mama aqish...belated cikit ek! tungguuuu...

Mama_Aqish said...

to Zh-Ena : papa soh pakai...tu yang pakai tu...nanti tecik ati plak

Mama_Aqish said...

to honeylanz : TQ2 berbeso hati kita dapat hadiah tu...berbunga2...

CuTeMiUt78 said...

wah.. sgt cantik gitu... set mutiara lagi tu.. emmm cakap pasal hadiah kan.. actually kita ada something nak beri.. tapi tak dan nak pos lagi.. nnti la.. klu dah pos kita infom k

adda said...

cantekk.. mmg cantekk.. pandai hubby belikan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.