Followers

Tuesday, October 13, 2009

UlangTahun Birthday Aqish Yang Pertama

Gambar ni masa kami sekuarga gi Zoo Negara pada 13hb Oktober 2008
Mama & Papa bawa Aqish gi Zoo Negara je time Birthday Aqish tu...
Sonok betul Aqish nengok binatang yang ada kat Zoo tu...
Tarikh ni menjadi kenangan yang terindah dalam hidup kami...
Pic ni plak masa celebrate kat KFC Kota Damansara....
malam Hari UlangTahun kelahiran Aqish yang pertama...
Time ni tak de kek sebab wat celebrate kat rumah Opah Aqish...
dan yang sedihnyer...gambar2 waktu birthday party tu telah pun hilang sebanyer pendrive mama hilang....
so kenangan Birthday Aqish yang pertama kalinya berada dalam memori kami sekuarga...
Ape hadiah Birthday yang Aqish dapat????
Ta....da......ni la hasil koleksi hadiah birthday yang Aqish dapat untuk UlangTahun Kelahirannyer buat kali pertama tahun lepas....
sape yang bagi???
Kete Batman tu mama yang bagi
Tricycle Quek2 tu papa yang bagi
Motocycle tu.. atok yang bagi....
Ballon yang warna ungu tu(mama lupe la ape ke namanyer) opah yang kasi....

1 comment:

mummy_ayu said...

wah bestnya..buzzday gie zoo...emmm iris punya buzzday pun dah dekat..sukanya!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.