Followers

Wednesday, November 11, 2009

BABY WITH CAR CONTEST

Salam kengkawan semua....semangat nak join contest sudah bermula kembali....

walaupun sesalu tak bertuah & tak de rezeki nak menang....tapi nak join gak....
Ok kali ni nak join contest Baby With Car Contest
Sape2 nak join meh la senang je cara2nyer...
gambo yang mama pertaruhkan adalah gambo Aqish dok kat dalam Stering kete....tapi gambo tak berapa jelas sangat sebab masa tu tengah malam...
tapi mama pun kurang pasti samada gambo ni leh diterima ke tak untuk penyertaan...
sebabnyer takut tak menepati syarat2nyer...
so to owner contest...
kalo gambo ni tak sesuai habaq mai....
nanti mama tuko lain k....
Ok....kepada semua yang nak join contest ni leh klik SINI
oh ye...tarih tutup contest ni adalah pada:
1 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc
Aqish nak masuk kategori:
A
AKSI PALING BERANI
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
2 TAHUN

7 comments:

bintangku said...

wah.... nak join jugak! heh heh heh...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...tomey aqish duduk kat stering tu...muat plak dia erk kat situ

gud luck aqish

Mr and Mrs Faez said...

Thanks sbb join da contest

1. gambar ok + syarat sumer dah dipenuhi

2. Nama, Umo & Kategori x tulis. So x tau untuk kategori mana.

3. Tarikh tutup pada 1hb Disember kul 11.59 mlm. 7hb adalah pengumuman senarai pemenang.

Do reply back ek. Thanks

CuTeMiUt78 said...

wah.. blh plak aqish duk kat stereng keta tu ya.. lawak la aqish.. good luck ya

haslina said...

budak2 kan..macam aksi diaorang nie...

izan ishak said...

wow...ini mmg aksi berani ni aqish..dok kat stereng kete... tp tetap cute!

**salam kenal ye mama aqish...

Emmelly Hanafi said...

hi mamaqish...amoi bukan men melasak aqish skang yek..ekceli saje nk tanya..ingat tak post u yg dulu citer pasal u tukau susu aqish..u bg dia sustagen instead of progress gold. Lepas tuh u kata nk update..tp i tgk post u yg lepas tu u story pasal susu progress gold balik. Kenapa tukar balik yek? leh share tak? hehe...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.