Followers

Tuesday, November 24, 2009

Baby With Transport Contest

Holla....holla....
Sekarang ni makin menjadi2 contest dari rakan blogger...
sementara umur Aqish masih tak menjangkau 4 tahun leh la join semua contest...
sebabnyer kebanyakan contest limit umur 1 bulan sampai 3 tahun...
so tahun depan kena dapatkan baby baru....he...he....
ok kali ni nak join contest dari blog KEHIDUPAN SEORANG IBU
dengan tajuk contestnyer
antara syarat2 yang perlu di patuhi untuk join contest ni adalah :
  1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...

8. terbuka kepada boy n girl k...

9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...

dan gambar yang mama pertaruhkan adalah:

:

:

:

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13hb Oktober 2007
2 Tahun
* Gambo tu Aqish tengah main kete BATMAN hadiah Birthday Aqish
Aqish memang suka kan kete batman tu....sebab ada music sekali....
kete Batman ni adalah merupakan salah satu menan peberet aqish selain dari Tricycly & Basikal Aqish....nak tau....warna kete Batman Aqish ni dengan basikal Aqish same sajok...merah hitam...
gambo kat atas tu masa aksi Aqish baru bangun tido...
terus je capai kete Batman nyer....

Ha...gambo kat atas tu gambo aksi berani Aqish naik kete Batmannyer....

Ada Berani?????

p/s jom la join....sonang je....

3 comments:

Momma Mia said...

perghh!! aksi berani aqish. ni mesti aura dr kete menan Batman tuh. Good Luck Aqish!

mamamiera said...

huiyoo..
canggihnye aqish bwk kete..
bes0 bes0k ni bleh jd minah drifter nih..
good luck to aqish..

umminabilah said...

salam...dtg check n3...ok all done...gud luck ekk..waah..berani betul aqish ekk..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.