Followers

Friday, November 13, 2009

Collection NuffNang Bertambah???

Holla holla holla...........
unutk pengetahuan semua...
collection NuffNang mama semakin bertambah....
tinggal beberapa fulus je lagi mama leh cash out duit tu....
hu...hu....hu.....
mama rasa baru beberapa bulan je mama join NUFFNANG ni...
tapi hasilnyer memberangsangkan...
tapi semua ni pun hasil kengkawan mama yang sangat2 rajin
mengklik2...iklan yang ada kat sidebar blog mama ni....
toche....toche....toche....
untuk memberikan penghargaan pada kengkawan yang paling rajin
& yang selalu klik2 iklan Nuffnang tu....
mama akan adakan satu contest....
siap ada Puan Blogger yang akan menjadi sponser hadiah.....
ape dia????
nantikan kemunculan contest tu nanti....
tapi jangan lupe klik2 lagi Iklan tu ek....
makin banyak klik2 makin banyak kengkawan membantu mama....
TQVM

7 comments:

onniey84 said...

wahh bestnyaa...yg saya punya still tk berganjak g pun...hikk

E.L.I.Z.A said...

ooo mcm tu ke rupanya hehehhe..nk kena ada org klik2 ek br dpt earn more money..kalu mcm tu nnt nk klik sendiri la ekkeke

DapatWang said...

Kalau pasal klik dapat duit cuba tengok DapatWang. Mana tau berkenan pulak ... Hih hi hiiii!!

Mommy Lyna said...

waaa tahniah mama_aqish! mama_aqish mmg femes no wonder nuffnang mencanak2!

aNnA_jaN said...

jgn lupa singgah blog sy yerk...klik nuffnag sy plak...sy dh klik awak punya,,,hikhik

Diarihatiku1976 said...

wow bestnya ada contest.. nak join ekk.. jgn lupa saya sis...

DYLA said...

wah best la... saya pun ingat ujung bulan ni nak cash out kan...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.