Followers

Monday, November 16, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

Salam......selamat pagi semua...
Ok kali ni mama nak join contest lagi...
Contest ni dianjurkan oleh Siti Sifir's Supernova Share... dengan tajuk Contestnyer "ANAK DARA KU BERTOCANG by SITISIFIR10"...

Antara Syarat2 Contestnyer adalah :

  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
    Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)
  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
    Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa??

Nak tau ape hadiah yang ditawarkan????Jom Klik SINI

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR

2 TAHUN

13 OKTOBER 2007

4 comments:

Ena said...

huhuu.. x dpt nak join contest nie.. sbb anak sy dah 4 tahun..
apepun comeyyy nyer anak dare akak tu yehhh.. Good Luck!

eezah said...

alahai comelnya Aqish dgn rambut tocangnya..Gud Luck!

Sitisifir10 said...

ada tambahan syarat baru..sila telek semula ye..sikit jek lagi...

Sitisifir10 said...

Jika dah letak link ke penaja baru sila maklumkan kepada saya ye :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.