Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, December 31, 2009

CUTEST BABY 2009 CONTEST_by Mama Aqish - NEW UPDATE

STICKY MODE!!!!!! TILL 31 DECEMBER 2009

1. Add @ Link Mama_Aqish & Branded Baby Clothes & Click2 Shope di blogroll/bloglist anda.
2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish & Branded Baby Clothes & Click2 Shope
3. Sila Tepek Banner Penganjur Contest & Penaja Contest di Sidebar Blog anda & pastikan ianya Link Back ke contest ni & Blog Penaja
4. Hanya tajuk "CUTEST BABY 2009 CONTEST by Mama_Aqish" sahaja yang DITERIMA & Sila Pastikan ENTRI Contest Berkenaan adalah "STICKY MODE".... (senang mama nak amik gambo peserta untuk publish)
5. Contest ni untuk Baby berumur 3 Tahun ke bawah 2006 - 2009 dan Contest Bermula dari 20hb November 2009 sehingga 31hb Disember 2009
6. Upload hanya SEKEPING gambar Baby anda yang Latest sekali....Gambar yang Di EDIT gambo Studio dilarang sama sekali ok....gambo mesti sendiri snap k....baru adil kan..
7. Bila dah siap, tinggalkan URL LINK anda di entri ini. Untuk pemilihan pemenang nanti... & Gambar kesemua baby yang masuk contest berkenaan akan di paparkan pada blog ini...
8. Hadiah untuk pemenang ditaja oleh BRANDED BABY CLOTHES & CLICK CLICK SHOPE
9. Pemenang akan diadili oleh hakim yang berpengalaman & keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan....
Dan yang paling penting sekali, sila lengkapkan butir2 berikut:
1) Nama Anak Anda beserta Umur & Tarikh Lahirnya

SPECIAL TKANKZ TO OUR SPONSER


&

Untuk Pengetahuan Semua mama dapat sponser baru untuk penaja HADIAH....so hadiah untuk pemenang akan bertambah.....(so kengkawan semua sila update penyertaan masing2 k)

Contoh Hadiah Yang Di Taja Oleh Click2 Shope....Tantek kan???
TQ for http://click2shoppe.portalniaga.com/

p/s sekiranya ada penambahan penaja akan mama bagitau nanti...dan kalo ada sape2 yang sudi jadi penaja pun digalakkan....Ada sape2 sudi jadi penaja????

p/s Camne nak wat STICKY MODE???? KLIK SINI FOR THE TUTORIAL

152 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

MRS. K said...

salam mama,
gambo tangkap kat studio boleh terima ker?

Eryati said...

nak join la...jom join jugak kontes eryati ya

Mrs. Adz said...

bestnye..leh join la..tunggu ye..

Eryati said...

nak join la...

Rifqi Zuhairi said...

Salam...
Dah join dah contest ni..jengah2 la ke blog saya k...
http://rifqizuhairi.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

zh-ena said...

wah mama aqish pun dh up contest..ok nnti ena belek2 gambo umairah yg cute utk join contest mama nie :D

Yana said...

salam mama... nak join gak contest nih yer.... cuba tengok link ni yer

http://deazliyanish.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html


kalau ada syarat yg tak lengkap let me know yer... tenkiu MAMA...

mama uzma said...

mama bestnya...
nak join la..mana tau rezeki uzma kali ni..tunggu yee...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nak join la... nak cari gambo yg paling latest. nti dah siap kina info yew!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam...
Dah join nih... sila la pg ke blog saya. if ada yg kureng bg tahu yew!!

nih link URL saya ~ http://mamaadam09.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

eRiNsZ said...

erin mau join b4 bcuti hehehe
jenguk la umah kami yg cat pink itew:

http://ehemsz.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Aimy said...

Salam perkenalan,
Saya berminat nak join contest ni..
Kalau rajin, jenguk la ye..TQ


LINK : http://aimymardhiah.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Naz-Segalanya disini said...

SALAM MAMA AQISH..NAK JOIN LAH..
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

AiNeRzA said...

Salam Mama_Aqish,

Saya pun nak join jugak...kalo syarat x cukup inform k...

http://ainerza.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Beautiful Disaster said...

Mama Aqish. Ryn dah siapkan entry untuk contest ni.

ni linknya.

http://beautifuldisaster-azryn.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

thank you.

mamamiera said...

mamaqish, kal0 kite ade 2 ank bleh joinkan dua2 skali x..?
kite nk join ni... xkesah la sorang je yg terpilih ke x terpilih dua2 skali ke..
tp nak join jgak.. bleh x?

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

SALAM MAMA _AQISH LEH TOLONG AJARKAN TAK CAM MANA NAK FOLLOW PENAJA ERKK? PUAS DOK BELEK BLOG PENAGA..SAYA JOIN GAK CONTEST NI CUMA LUM JD FOLLOWERS pENAJA JE
my blog http://hasroylin.blogspot.com

adda said...

wow bestnyer ada contest lagik, nak kena korek gambar syafi nih

mama uzma said...

Mama Aqish.....

Akhirnya dapat gak Mama Uzma wat N3 tuk contest ni..siap pinjam laptop kwn lg sbb CPU masih prob..ni linknya ye..klu ada yg x betul tlg gitau ye...tq sesgt...


http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

miemiey said...

BERMINAT NAK JOIN CONTEST NI
TAPI ANAK SAUDARA LEH TAK JOIN CONTEST NI PASAL SAYA TAKDE ANAK YG KECIK
SEMUA DAH BESAR
TINGIN GAK NK MERAIKAN CONTEST NI
LEH TAK....

Mama_Aqish said...

to Mamamiera : leh..kalo ada 2 orang pun leh masuk...tak kisah...kalo dua2 menang pun tak de masalah..rezeki masing2...

Mama_Aqish said...

to adlin : masuk kat blog sponser tu..then cari sidebar Follower...then klik follow..then ikut step berikutnyer

Honey said...

Cam ner yerr nak wat sticky mode tu kengkawan ... ?

Honey said...

Saya dah wat entry contest ... cuma tak reti nak wat sticky mode tu ... Leh tolong ajarkan ???

http://hanifadhlina.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Sricahaya said...

salam..mama aqish sri dah join contest ni..nanti jenguk yerk..

ni linknya

http://sricahaya.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

hatiberbunga said...

salam perkenalan, mama aqish!!

harap dpt terima penyertaan ku ini :
http://hatiberbunga.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

btw, link utk Branded Baby Clothes tu ada kt bloglist "Beloved Blogshops"

tq..

Mama Darwisya said...

salam mama aqish...sy pon nak join utk anak sy..
sila terjah yer tq

http://fizaqadida.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

UmmuAdam said...

salam tn rumah, jenguk2 la blog sy ni ye

http://ummu-adam.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

[-suziey-] said...

waaaa contest of the year ni..penutup 2009..hehehe :D

Mrs. Ndru said...

sila jenguk entry sya :)

http://mamydady-ryan.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

tq!

UmmuAdam said...

sy dah join contast ni...klu ada pape yg x lgkap, bgthu ye.. thanks

http://ummu-adam.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

oYa said...

SALAM MAMA AQISH OYA PUN DAH MASHUK SILALAH YE TAK CKP SYARAT GITAU

http://slamzer.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest.html

TANKIU

aqis090209 said...

salam..dah join tau..link nyer..
http://aqis090209.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

Eyna Shariff said...

Salam Mama_Aqish,

Ummie dh join ur contest.... check tau... hehehe... tq ya... linknyer:
http://eynashariff.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Mrs. Ndru said...

hi!

try send lagi sekali..mcam tak dapat jer..

http://mamydady-ryan.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

tq

puan punyer said...

salam kenal mama Aqish... saya pon nak join gak nih.. meh tengok n3 khas kat blog saya http://apaceritadunia.blogspot.com/ harap2 bolehlah menang

sue said...

Salam mama Aqish,

mummy diana pun nak join contest nih

http://lab1432002-sue.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

TQ

chekna said...

salam mama aqish,

sy pun dah join, siler terjah blog sy ye...

http://norazlina79.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

iwim said...

Salam, minat nak join :-), ni entrynya:
http://iwannabeibumithali.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

tq :-)

ekin hamid said...

Salam kenal..
tingin join jugak contest nie.. harap diterima yerk..

http://mutiarazahraa.blogspot.com/2009/12/cuties-baby-2009-contest.html

maslinamansor said...

Askum... saya pn nak join gak...

ini link nyer..
http://maslinamansor-life.blogspot.com/2009/12/cuties-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

TQ

Beautiful Disaster said...

i try jadi follower you tapi follower tu tak keluar. i pakai mozilla firefox tak keluar. i pakai IE pun tak keluar. i tak tau macam mana nak follow blog u. any suggestion?

anin said...

Assalamualaikum

Saya dah join ye.. ada salah gtau la yekk

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

maslinamansor said...

mama_aqish.... dkt followers mama_aqish ada nama saya.... rasa2 ada... ke saya yg silap?

CT said...

salam mama aqish...

ni entry kami.....moga leh terima ye

http://szuraimah.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Huda said...

hai mama aqish and aqish~

nak join gak ni :)

http://huda1103.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-contest-2009-by-mamaaqish.html

sile terjah yer :)

tq

mamy n dady wish said...

saya nk jugak huhuhu...

http://tchamitaf.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

kalo xleh copy pic inform sya ek

Hana Izwan said...

salam mama aqish...

kita first time ni bercontest n blog pun baru siap, huhu.. anyway try view ek blog kita, hope diterima ye...thankss..

linknya - http://hana-aqmi.blogspot.com

Iela Fazielah said...

salam mama_aqish,

saya pun nak join jugak contest nie.... nnt jengah ye...

http://mamailahfazilah.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

kalau ada pape tertinggal bg tau ye.. rasa mcm dah complete... hehehe... thanks

Azatulsheeda Azman said...

salam kenal..sy dhjoin contest nie...

http://mrshilmy.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

tiny hayyzad said...

salam

mama aqish...

jenguk2 laaa yerkk..TQ

http://hayyzad.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009.html

Adam Nuha said...

salam mama aqish

ni pertama kali join contest ni... moga-moga diterima yer....

http://teratakadamnuha.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Akma said...

Salam,
Saya nak join jugak la contest ni..kalau rajin, jenguk la ye..Tq

http://akmamardhiah.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

IEMA said...

salam

hai mama aqish...salam perkenalan..

mama aidil pun nak join gak heheh

http://iemaazman.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

check it out k..

bondaumairah said...

salam

mama aqish... sy dah join.
jenguk2 la ye.

http://bonda-umairah.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

nursyalabiah said...

salam_^

sye dah join..

ini link sye..

http://annourhabeebah-cahayakasih-mama.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

ckup syarat ke?? tolng inform yea!
tq!

fieza said...

Salam...dah joint...tengok2lah kalau2 tak cukup syarat...

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

NurShahFamily said...

sala mama,

nur dh join ... ni linknya

http://nurshahfamily.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mopajah said...

salam..saya dah join..sila jenguk blog saya http://mopajah.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

Mrs. Ndru said...

nak update penaja tp mcamana yer nak jadi follower click2 shoppe? tak jumpa la..

NurShahFamily said...

salam mama,

sila la terjah lagi yer....

oYa said...

SILA TERJAH KEMBALI EK..HUHUHUH

http://slamzer.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest.html

MEKASIH

♥ EeiNz ♥ said...

salam mama....

saye da wat n3 nih, tp still x jd nk wat sticky mode tu. da wat ikut tutorial, tp x publish pun.huhuhuu

ummu ishak said...

salam.. hai mama aqish..saya pun nak join contest cutes baby gak :)

http://anakabuya.blogspot.com/2009/12/cutes-baby-contest-2009-by-mamaaqish.html

liwaniel said...

salam mama aqish..

saya nak join jugak ye..

http://liwaniel.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

kalau tak cukup syarat inform ye...

mummy_ayu said...

mama aqish..ayu nak join tapi lum cari gambar best lagi..banner dah lama ditepek so...tunggu ek! tq!

ellis said...

salam kenal...

nnt mama aqish terjah ek... t.kasih

Orked said...

Salam mama aqish,

Orked nak join..tapi kalu ade ape2 yg silap gtau ekk..

Dah wat stiky mode tapi tak tau ar jadi tak?

http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mynameLINDA said...

salam.. nk try jgk ni.. harap diterima..

ni LINK sy : http://mypermatahati-ibunayah.blogspot.com/2009/12/cutes-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mekaseh..

Ibu Ayra said...

salam mama aqish...

saya dah buat entri utk contest nih...
sila jenguk ya dan inform kalau tak cukup syarat...
http://rosrusli.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

dan lagi satu, bloglist saya kat
http://yangakusukabaca.blogspot.com/

semoga ada lagi rezeki ayra...amin

puan punyer said...

ini lah URL nya mama Aqish

http://apaceritadunia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

harap2 tersenarai lah selepas ini

zai kulim said...

zai dah join..

http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama.html

'NuReeN' said...

salam..
ni link sy:
http://slamzer.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest.html
tq

Anonymous said...

salam...
sy dh join...
http://nureenasir.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html
tq

'NuReeN' said...

http://nureenasir.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html
sila la terjah yerrr

zai kulim said...

nak jadi follower tapi tak nampak pun kat cini..

seiza said...

sy nk join gak. plz check ade syarat yg x ckup.. letih wat huhuhu

http://sheiladbombkiosk.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

'NuReeN' said...

http://nureenasir.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html

terjah la blog nureen k...
tq..

Sitisifir10 said...

:) Maybe this is the 3rd time bg link... Jika ada yang tidak kena harap diberitahu yaaa... :)

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

LisaVsKhusairi said...

dh join..terjah yek...klu kurang bgtau ok..
http://erynaraisya.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

uMMiIRa said...

Salam..dah join..ni link nyer...http://ummi-ira.blogspot.com/2009/12/sticky-mode-cutest-baby-2009-contest-by.html

♥ EeiNz ♥ said...

salam mama aqish

nti try jenguk2 yekk

http://luveeinz.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

TQ ~ ;)

puan punyer said...

mohon tersenarai. mama aqish ini URL nya http://apaceritadunia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

puan punyer said...

mama aqish saya dah update URL kat entry mama aqish yang ini http://damiaqish.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish_14.html kalau masih lom ok tolong beritahu yer

FIZA said...

Salam Mama Aqish.. sy join contest ni

ni link nye :

http://personafiza.blogspot.com

Tks.

MRS. K said...

dah siap entry

http://alwzbemybaby.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html


TQ

cinta said...

HYE MAMA AQISH..SAYA ADA JOIN CONTEST NIH..JENGUK KE LINK NI YE..THNX

http://cintalylia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Lara said...

Hi... nak join gak..check it out..

http://lararifqi.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Honey said...

http://hanifadhlina.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

aqis090209 said...

dah update n3
http://aqis090209.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

sYaFiQa said...

salam Mama Aqis

kita nk join gak contest nih...

http://meaning-of-love.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

sila la jenguk yer...tq

E comel said...

salam mama aqish..

nk noin juga..ni linknyer: http://ecomelnya.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html

tp ada beberapa perkara yg xdpt nk buat iaitu sticky mode.dh try tp xjd2 pun..satu lg click2shoppe tu xde side follower pun..tp dah add kt bloglist..

TQ

FIZA said...

salam mama_aqish,

ni yg update punye.. sori aritu x buat sticky mode. nnti cek ya..

http://personafiza.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

tks.

iedaLUVsham said...

yuhuuu!!! nak join gak! hehhehe!!! salam kenal ya! :)

http://madamieda.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html

thanxx ya! :)

emy/mamasuri said...

hi...
mama suri pun nak join gak ni..
mehlah jenguk2 yek..

http://storyofsuri.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html#comments

Zalia Firdina said...

i can join ur contest

this link

http://russallia.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

maklumlah dgn segera kalau tak cukup syarat.
tq,

aisyahumaira said...

slm mama aqish..

ni sya dh join..

linknye..

http://ainanizar.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

.: Ummie_Damia :. said...

ASKUM..
SY DH JOIN CONTEST NI TP XSURE SAMA ADA DH MEMENUHI SYARAT YG DITETAPKAN ATAU TIDAK. NT KLU ADA APE2 YG XMEMENUHI SYARAT TLG INFORM BALIK YER.

NI LINK PENYERTAAN:
http://puteriezan.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama.html

ibu_arifa said...

salam mamaAqish..

saya dah siapkan entry contest mamaAqish ni..ni link sayahttp://ibudalila.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

dah add list ke tiga2 list dalam blog saya.
dah follow jgk..
jemput singgah yer nnt:)

terima kasih.

.: Ummie_Damia :. said...

Salam
sy dh join tp bila check td xde lak dlm list... ni sy tinggalkan link sekali lagi..klu ada ape2 yg xlengkap nt mama aqish bgth yer... tq

http://puteriezan.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama.html

miera said...

salam..kita pun dah join contest awak..sila la jenguk blog kita..klu tak cukup syarat bgtau yer..

nie link saya :-

http://mamaalieya.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

nora mazlina said...

SALAM...
DAH JOIN CONTEST..NNTI CHECK YER..TQ..

http://sakrinorafamily05.blogspot.com/search/label/CUTEST%20BABY%202009%20CONTEST%20by%20MAMA%20AQISH

iwim said...

Salam,

Dah update dah en3 saya dgn sponsor baru.. jemputla tgk baby cute saya (cewah) di http://iwannabeibumithali.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html :-) tq ya

Zalia Firdina said...

saya pun dah join

http://russallia.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

nora mazlina said...

salam..dah join contest..

nnti tgk yer..tq..

http://sakrinorafamily05.blogspot.com/search/label/CUTEST%20BABY%202009%20CONTEST%20by%20MAMA%20AQISH

Usagi Tsukino said...

join sudah ini contest.. hope jgn disqualified la saya punyer penyertaan.. ni link saya:

http://jedacute.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mummy_ayu said...

salam mama aqish
iris pun nak join jugak
nie entry dari kami
kalu ada apa apa yang terkurang, inform ek...tqvm!!
http://mummyayu.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html

ficik said...

hi mama aqish.....sudi2 la jenguk ek... hopefully seme syarat dah dipatuhi....

http://fichieqo.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

ieyza said...

yeayyyy....
dah siap..tapi x tahula complete ke tak
nnt mama aqish check yerr
kalau ader salah n silap
sila inform....
macehhh
nie link kiterr

http://ieyza83.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Faina Arisya said...

salam..

nak join gaks.. do click my blog yaaa..

http://faina7748.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mama zharfan said...

me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Momma Mia said...

Kami nk join juga mama Aqish. Disini link dia yer

http://alinalan.blogspot.com/2009/12/sticky-mode-cutest-baby-2009-contest-by.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam kenal Pn.Penganjur...

Saya ada join contest ni..silalah terjah yer..

http://qistinaolivia.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

TQ... :)

mummy_ayu said...

mama aqish..semalam terkureng tajuk entry..nie yang baru..sowie..
http://mummyayu.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest.html
harap diterima...
apa apa yang terkurang inform ek!!tq!

idafamily said...

salam..
sy baru join contest nie..
sila la ke ..TQ
http://faiz-afaf.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

my.mastura said...

Salam..nk join jugak

http://mymastura.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

sila bgtau kalau ada kekurangan yer...tq

nora mazlina said...

salam..maaf..sekali lg nak tinggal..link sebelum ni tak lengkap..

http://sakrinorafamily05.blogspot.com/search/label/CUTEST%20BABY%202009%20CONTEST%20by%20MAMA%20AQISH

LYaFRINA said...

salam mama_aqish.. lya join contest ni.. jgn lupa terjah n3 lya:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

p/s:- jgn lupa tgl komen n gtau kalu ada y x ckp syarat.. ok,,TQ..

cengkerangcipot said...

klau saye nk join, tp saye
gune gmba ank buah saye bole ke tuan rumah??
reply kat email sye ye..
dzulhazry@gmail.com

~ FaizalZahidah ~ said...

Salam mama aqish..

Saya pun nk join.. here's my link..

http://fzwonderland.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html


Thanks!

ZiE FAUZi said...

NAK JOIN...ENTRY DAH WAT

http://fztogether.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

RASA SEMUA SYARAT DAH IKUT TP KALO ADA YG TERTINGGAL INFORM YER

Fizah said...

salam kenal mama :))

feel free to drop by

http://lovejoiningcontest.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

:>

nurulayuni said...

slam mama aqish..
nk join gak..tp sy tk reti nk tepek banner tu hhehe cmne tu..sticky mode tu pon nsb bek u ajrkan hahha..

http://cikpuanseti.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

@yue said...

salam mama aqish..

nk join gak...:D

http://ayume7882.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish_3474.html

diya said...

salam kak,,
saya pn nak join juga
apa2 yg xok atau xcukup syarat bagi taw ye
kot2 ada yg trtinggal

http://diyalova84.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

MommyLina said...

salam... dah buat n3 utk contest u ney... sila2 la jenguk n sudi2 jd follower kita yer... kalu ada kekurangan syarat... sila g tau.. thx

http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

MySha said...

Hi there.
Mintak2 menang. Hehhee..=]

http://mysha-clan.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Thank U.;]

Ms.Notti said...

Salam Mama Aqish,

Nak join jg yer contest yg best nih! Hope ader rezeki my baby :)

http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

Thanks!
btw, nice blog! ;)

mama_auni said...

SALAM PERKENALAN,

TERIMA LAGI X NAK JOIN NE...

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

KALO ADE KURANG BGTAU YE KAT SAYA..

ummiaqeef said...

salam mama aqish..

kite dah join ye..

my link :
http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

TQ..

mama_auni said...

salam..saya dah join..sila la terjah yer..

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mane yg kureng, gitau saya yer

h4ni3 said...

salam mama aqish

last minue entry nih
http://drhanie.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

mekasih :)

Nurul + Nordin said...

Salam kenal..

meh terjah blog sy ni..
http://noiya.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

unlisted_one said...

Salam kenal ya,

ni entry saya

http://unlistedone.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

diraumiwalid said...

salam,
saya pun nak join contest ni.
ni link saya

http://diraumiwalid.blogspot.com/2010/01/http3.html

Em's Family said...

Terima kasih kerana lanjutkan contest.. ok ni entry saya

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

Terima kasih

farahazmin said...

sempat lagi ni nk join.. ni link nyer yer...

http://farahazmin.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

.: Ummie_Damia :. said...

askum

sy dh join contest ni tp masih xde dlm list... so sy hantar link sekali lagi yer... harap dipertimbangkan

http://puteriezan.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contestby-mama.html

adda said...

SALAM, PENYERTAAN LAST MINUTE.. ini address nye

http://mama-syafi.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

thanks

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

saya dah join contest ni....

dan saya pun pernah join contest mama aqish b4 ni..

feel free to visit

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

P/S: kalau ader yg silap tu bagitau yer...

Mrs. Adz said...

salam mama aqish..

n3 contest dah siap

http://nuraleesya.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

silalah terjah ye

Intan said...

Salam kenal mama_aqish :)

Hopefully masih sempat join ur contest nie. This is my link...

http://babyintan.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

P/s: For the contest's picture tu intan dah turn off kan "disable right click image" so untuk save gambar tu mama kena "click dulu" the picture then baru copy and save ye :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Salam Mama Aqish,

Saya dah join contest ni...ni link nye ye

http://mamaadablog.blogspot.com/2009/12/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

nurulhayati nyusoff said...

hi
saya dh join
nie linknya ok

http://sabellacuteworld.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contestby-mama-aqish.html

kalau ada apa2 yg kurang bgtau k..
e-mail :-
n.nurulhayati@gmail.com

my name is mukhsin said...

http://mynameismukhsin.blogspot.com.

da join...mama,sy nye tajuk da tkr...tp kat link masih tajuk yg lama...

salmal's said...

salam mama aqish..
last minute nak joinn ..
harap cukup lengkap .. tenkiuu.

http://salmals.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

wina said...

salam mama aqish, harap² sempat lagi nak join ye :-)

ni link wina..

http://mypreciouskira.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

mamamiera said...

dear,
akk dah join contest nih..
thanx sbb lanjutkan diz contest sbb akk p0n kebizi2an gak..

nnti jengok okeh..

http://mamamiera.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

nuyue said...
This comment has been removed by the author.
nuyue said...

salam kenal
nak join gak

ni link nuyue

http://nuyue22.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mamaaqish.html

my name is mukhsin said...

http://mynameismukhsin.blogspot.com/2009/12/mari-kita-potong-reben.html
kat blog da tkr tajuk dah...cuma kat link je xleh tkr...mama kalo ade kurang gtau k..

Farra Dhelina said...

Salamm.. nak join..

my link
http://fdhelina.blogspot.com/2010/01/cutest-baby-2009-contest-by-mama-aqish.html

tq

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.