Followers

Friday, November 13, 2009

Cutest Baby In NATURE


Salam semua...nak join contest lagi....kali ni contest dari MBP plak dengan tajuknyer Cutest Baby In NATURE...

Contest starts from 1st to 15th November 2009
so sape yang nak join masih sempat lagi....
Ok bagi memenuhi syarat2 penyertaan mama kena jawab beberapa soalan wajib dari MBP...

Soalannyer berbunyi:

- Write about the NATURE in the picture.

Gambo ni diambil masa kami sekuarga gi Zoo Negara....kat belakang Aqish tu gambo Burung Bangau kat dalam Tasik...so nice gambo ni...tapi sayangnyer Aqish tak mau senyum mungkin sebab dah letih kot....Aqish suka sangat tengok bangau2 yang ada tu....

- Write your short opinion the goodness of bringing baby out to enjoy outdoor activities.

Pendapat mama,kita sebagai Ibu Bapa perlu membawa anak untuk sesi beriadah...tak yah pi tempat2 yang standard pun...just bawa gi taman pun ok gak...at least anak2 kita boleh bermain....rutin papa & mama tiap2 hujung minggu bawa aqish pi taman kat Shah Alam, Taman Kepong ke...kadang2 pi playground...kengkadang kalo tak sempat mama akan bawak Aqish pi playground kat Apartment mama tu....dari situ Aqish sekarang ni dah pandai berkawan bila pi taman....tapi at least tiap2 minggu mesti pi....selain tu......biler kat taman Aqish nampak gembira sesangat sebab Aqish bebas bermain...leh main basikal...bola & macam2 lagi....mesti kengkawan semua setuju kalo mama kata " biler dah bawak anak pi taman...memnag susah nak ajak diorang balik kan????so Aqish dah semakin kenal dengan dunia luar dia....


So setiap contest mesti ada habuanyer kan....hadiah yang ditawarkan dari MBP atau nama penuhnyer MOMBLOGGERPLANET adalah tajaan dari Alice Wonder.com
& PhotoBook TQVM kepada semua Sponser hadiah ni ek....









So kalo kengkawan nak tau lebih lanjut pasal contest ni leh klik SINI
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb OKTOBER 2007
2 TAHUN

2 comments:

mamalieyna said...

Good Luck! comei aqish...background pun lawo..byk contest nih nk kena join..heheh! :P

lily azliyana @ mama zara said...

cantik pics nih. nmpak segar jerk suasana mase tuh..basikal aqish pon best. tgh aim nak carik basikal mcm ni utk Zara..hehe

nway..gud luck yer Aqish..

oh lagi satu. mama Aqish ni mmg rajin tukar2 header blog kan. sume cantik2x..=p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.