Followers

Wednesday, November 25, 2009

"SEINDAH BUTTERFLY" Giveaway Category B

Selamat pagi semua....tengok banner kat atas tu pun mesti semua dah tau mama nak join contest ape kan....
contest yang tengah meletup & hangat sekarang ni...
Ok syarat2 penyertaan semuanyer mama dah patuhi....
dah gambar yang mama pertaruhkan untuk contest ni adalah
:
:
:
:
DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR
13hb Oktober 2007
2 TAHUN
Gambar time birthday Aqish ari tu....
So mama nak citer sikit pasal Aqish ni....
Aqish sekarang dah pandai bercakap 3 - 5 patah perkataan...
sekarang ni dah semakin becoh pulak...tanya tu la...tanya ni la...
dan sekarang Aqish dah mula pandai mengira....
hu...hu....hu.....sonot mama tengok telatah Aqish.....
Cartoon????memang citer kegemaran Aqish...
Al-maklumlah nama pun budak2 kan....
Aqish kalo dah dapat tengok Cartoon confirm tak kasi tukar channel lain...
leh dikatakan tiap2 ari mama & papa tak tengopk Berita....
sebab Aqish nak tengok Cartoon kegemarannyer
"ANIMAL MACHANICAL", MICKEY MOUSE CLUBHOUSE, DIBO THE GIFT DRAGON...."
pastu kol 10.00 malam Aqish dah ngantok nak tido.....

Lagi satu syarat penyertaan....mama kena pilih at least 3 helai baju yang mama suka kat blog sponser hadiah Giveaway ni iaitu "Selamber Mama" CUDA tokey kedai kain baju.....
so ni antara 3 helai baju yang mama pilih.....
Cartoon POCOYO....
nape mama suka design ni???
sebab Cartoon Pocoyo adalah merupakan Cartoon yang paling2 Aqish suka...
kenapa????sebab tiap2 pagi biler mama & papa bersiap untuk pegi keje....
mama akan umpan Aqish dengan citer POCOYO ni....
he...he.....biler Aqish tengok cartoon ni Aqish akan diam...kusyuk je tengok POCOYO....
lagi satu mama suka Cartoon ni sebab Cartoon POCOYO banyak berinteraksi dengan Penonton....
So dari situ dapat la mengajar Aqish untuk berinteraksi....
hu....hu....
pilihan baju yang ke 2 of course la dari Cartoon POCOYO jugak...
Mama & papa la ni sampai dah kenal semua watak2 cartoon POCOYO ni....
Cartoon kat atas tu namanyer "ELLI"....si gajah kawan baik POCOYO...
Dah pilihan yang ke 3...
adalah "PATO"...
kawan baik POCOYO jugak....
hu...hu....kalo ada rezeki Aqish nak menang Giveaway ni...
mama nak sangat2 baju yang mama pilih tu....
Sebab Cartoon Kegemaran Aqish....

Semuanyer dah lengkap.....so pada sape2 yang nak join contest ni leh klik SINI
terima kasih juga mama ucapkan pada Puan Sponser Hadiah....CUDA
mama sukakan kesemua design baju beliau...
so nice....cute2 gitu....

1 comment:

:: butterfly :: said...

salam..
mekasih memeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.