Followers

Wednesday, December 2, 2009

Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng

Yezza....salam semua....nak join contest lagi...
kali ni bertajuk "Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng"
Contest ni dibuat sempena 2nd Birthday anak Puan punyer blogger dengan Tema Bloggernyer "THE WORLD IS BRIGHTER WITH YOU IN IT" yang bernama ADAM
So mari kiter memeriahkan lagi contest yang dianjurkan oleh beliau ni...
antara syarat2 yang perlu anda ketahui sebelum nak join contest ni adalah berbunyi:
  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
    Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
  • Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm
  • HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA+3 HADIAH LUCKY DRAW
dan gambar yang dipertaruhkan adalah:
:
:
:

DAMIA NURIN BALQIS BINTI MOHTAR

13hb OKTOBER 2007

Kisah tentang Gambo kat atas tu:

1. Gambo Aksi berani Aqish kat Strereng kete papa

2. Gambo Aqish dengan Stereng Troli Kete Kat K4

3. Ni plak gambo ala2 tomei Aqish kat Stereng kete papa...so cute

4. Gambo Aqish dengan Stereng kete menan kat JUSCO Kepong...

5. Ni plak menan kegemaran Aqish...keretapi tun...tun.....kalo pi The Store Sungai Buloh confirm la Aqish suka bangat2 naik keretapi tun....tun.....

6. yang last ni gambo Aqish naik kete Batman....hadiah birthday Aqish....hu...hu....

kalo sebut pasal stereng memang aqish suka...tak kira lah kat mana...dalam kete...taman menan...Push car....aqish memnag suka pusing2 stereng tu...kengkonon tengah bawah kete la tu...tengok saje la semua aksi aqish dengan stereng...

so kengkawan...kalo sape2 nak join...masih sempat lagi....klik [ SINI ]

1 comment:

Ryn said...

Banyak nya aksi comel aqish...

Gud Luck!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.