Followers

Tuesday, December 15, 2009

Basikal Baru Saya!!!

Sebenarnyer bukan la baru pun...
basikal ni hadiah sempena birthday aaqish ari tu....
baru pandai kayuh sikit2...
main kat dalam rumah je...
dengan adanyer basikal ni...
maka lengkaplah sudah kenderaan yang aqish ada...
basikal...kete....& tricycle quek2 aqish....
rumah pun dah jadi cam kingdergarden....
ape2 pun janji aqish sonok kan.....
plan2 mula2 nak beli Motor bateri tu...
tapi last2 cancel plak sebab motor tu nanti kejap je aqish leh main....
dah besar nanti confirm tak mau main punyer...
lagi pun rumah Apartment je...tak luas sangat...
kawasan nak main menan tu pun terhad....
so tu yang terbatal hajat mama tu.....

time ni gambo ala2 aqish nak pi school....siap dengan bag lagi...nak tau ape yang ada dalam beg aqish tu???ada bear2.....pi sekolah bawak bear2 lagi...sonot no bile mama nak snap gambo dia...

siap gelak2 lagi....

p/s tak salah aqeel hero suziey pun dapat hadiah basikal gak kan time birthday dia????

10 comments:

[-suziey-] said...

waa bestnye aqish dpt beskal jgk..bole la konvoi ngn aQeel g skool..ekekek:p
hehe..xsalh la mama..bknnya ade polis nk tngkap..bdk2 mmg suka basikal..bila ank hepi kita pn hepi kan:)

Mama_Aqish said...

TO SUZIEY :hu..hu...nanti leh meracing ek...confirm la aqeel menang kan2....nak konvoi pi school alamat mak nyer la yang kena kayuhkan basikal tu...hu...hu....ya betul janji anak kiter suka & hepy.....

E.L.I.Z.A said...

cute nya bike aqish..lebih besar dr tuan tu :P

yantz-yeem said...

waaaahhh best la aqish dpt beskal...dah pandai kayuh yea...bagus..bagus...

abg aqil pon ayh nya blikan beskal tuk besday dia...mula2 pon x reti kayuh pdhal nak umo 3 tahun tu...tp skg dah teror siap wat conar maut lagiks hehehe

honeylanz said...

practis dlm rmh dulu yea..pasni dpn rmh pastu ke taman pulak nnt...seronok dia..

mummy_ayu said...

lama tak tinggal komen kat mama aqish..i do jengah but lambat nak kuar warna backgroun coz problem pc lama..but now dah tukar pc so..tidak ada masalah lagi...makin comel aqish...!

umi Nuha said...

lama xsinggah blog mama aqish ni..wah..makin cantik blog.
basikal aqish pon cute je..

ibu_arifa said...

cantiknyer baskal Aqish nih...
bersemangat nak gi sek tuh..nak naik basikal g sek yer..hihii

zh-ena said...

umairah masih belum sesuai nak naik basikal..kecik lagi :D

Naz-Segalanya disini said...

comelnya basikal aqish..rikazz pinjam boleh?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.